Morten Skou's blog
14-03-2012 - 23:28

E3 2012 - Dækningen på Xboxlife #1

Jeg er i øjeblikket igang med en række forberedelser der forhåbentlig ender ud med, at vi i år vil kunne dække E3 2012 direkte fra Los Angeles. Jeg har haft Xboxlife i 8 år, og i alle de år har jeg egentlig haft lyst til at tage turen over atlanten for at se hvordan det hele foregår derovre, men der er altid kommet et eller andet i vejen.

Som I nok allerede ved, så har jeg været til Gamescom i Tyskland en hel del gange efterhånden og lavet en masse dækning, men E3 står alligevel som en af de drømme jeg endnu ikke har fået opfyldt - men i år skal det - måske - endelig være.

Selv om jeg tvivler på at Microsoft annoncerer deres "Xbox 720" derovre i år, og der dermed er lagt op til et stille og roligt år - i forhold til når der er de helt store annonceringer, så tror jeg alligevel at det kan blive ret interessant, både for mig - og selvfølgelig for jer der følger med her på Xboxlife, da I jo så vil kunne læse førstehåndsindtryk af de spil man får mulighed for at se derovre.

Der vil selvfølgelig stadigvæk være den normale, og som bekendt meget omfattende dækning af E3 og alle deres nyheder - jeg tror bare at det giver nogle ekstra muligheder når man rent faktisk er derovre og kan se tingene selv, i stedet for bare at læse om det i diverse pressemeddelelser og videoer. 

Hvis nu at ovenstående bliver aktuelt, er der så noget specielt som I godt kunne tænke jer der skulle dækkes? Og hvordan skulle vi lave dækningen derovre fra, så det bliver fedest muligt for jer som er her hjemme at følge med? Jeg vil meget gerne høre jeres input!  

Personligt så regner jeg med at følgende titler selvfølgelig bliver vist frem derovre:

Halo 4
Denne titel er vel nærmest en selvfølge, og jeg håber virkelig, at de denne gang har formået at lave noget der vil falde mere i min smag end ODST og Reach gjorde det. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men de to titler står bare i min hukommelse som noget jeg aldrig fik taget mig sammen til at gennemføre.

Forza Horizon
Det blev annonceret for ikke så lang tid siden, og eftersom det udkommer til efteråret så er det selvfølgelig også oplagt at denne titel bliver vist frem, muligvis endda med hands-on mulighed under E3. Det er spændende at se, hvad Playground Games har formået at lave med Turn10's lille baby. Det kan næsten ikke gå helt galt, eller kan det?

Assassins Creed III
Man kan vel næsten ikke være i tvivl om, at Ubisoft også vil lave en kick-ass fremvisning af det kommende Assassins Creed 3 - måske krydret med endnu en imponerende cinematic (som de efterhånden er ret sindsyge til at lave). Det ville klart være en af de store titler som jeg ville forsøge at jagte til døde.

Grand Theft Auto V
Jeps - jeg tror at vi kommer til at se mere til Rockstars kommende stortitel, men jeg er i tvivl om hvorvidt Rockstar rent faktisk vil fremvise selve spillet under E3. De er kendt for gerne selv at ville bestemme hvor og hvornår de viser deres ting og er ikke bange for at gå lidt imod strømmen.

Det sidste jeg tror at vi kommer til at se i denne omgang, er hvordan fremtiden tegner sig for Kinect. Har Microsoft noget mere seriøst oppe i ærmet, eller bliver vi bare ved med at få serveret mere eller mindre middelmådige familiespil? Jeg tror og håber, at Kinect bliver mere og mere interessant.

Jeg vil i det næste stykke tid, skrive nogle flere blogindlæg omkring E3 2012 og hvad mine forventninger er til det. Jeg håber selvfølgelig at det ender med at jeg kan tage derover, men hvis ikke, så er jeg sikker på at det nok skal blive et super fedt E3 alligevel - det er det jo hvert år, også selv om det er rimelig hårdt arbejde når man skal skrive en helvedes masse nyheder.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her