Morten Skou's blog
20-01-2007 - 13:34

Trailere til folket

Så lykkedes det endelig at få fingrene i en ny server, som skal bruges til vores trailersektion. Der var lidt opstarts problemer, da operativsystemet på maskinen skulle være en linux variant, enten Suse, Fedora eller Debian - valget faldt på Debian.

Personligt har jeg udelukkende brugt FreeBSD de sidste 6 år, og derfor er der lige nogle ting der skal styr på igen. Det lykkedes dog i løbet af aftenen, at få diverse programmer smidt på, herunder PHP, Apache og mySQL. Jeg valgte også at udskifte systemets standard MTA (Exim4) med Postfix.


I går aftes blev den første flashtrailer så lavet, og vi fik en masse brugere til at teste hastigheden. Resultatet var heldigvis tilfredsstillende, og jeg arbejder derfor videre med automatiseringen af tingene. Ideen er at vi vil stille minimum 2 versioner af hver trailer til rådighed: en flash version som kan ses på websiden og en udgave i enten wmv, mpeg eller quicktime som kan hentes ned. Præcis hvordan tingene kommer til at foregå, vil jeg komme ind på senere.

Serveren er naturligvis dedikeret, hvilket betyder at der ikke er andre brugere på den end os. Der køres med RAID1, dvs. en spejling af 2 harddiske for optimal sikkerhed.

Links:
FreeBSD
Debian
Apache
PHP
mySQL

Hastighedstest: tryk her for at se test-trailer.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her