Morten Skou's blog
10-07-2010 - 12:08

Civilization V

Civilizaion V
Den 21. september kommer det vel nok største spil i år - i alle tilfælde for mig. Jeg taler naturligvis om Civilization V. Jeg har spillet Civilization siden den første udgivelse og hiver faktisk regelmæssigt stadigvæk de forskellige versioner ned fra hylden.

Anyways, så har jeg lige set at spillet udkommer i en Special Edition som indeholder noget ekstra guf i form af 5 metal figurer som forestiller units fra spillet, 2 disk soundtrack, DVD med "Behind the Scenes of Firaxis on Civilization V" og en 176 siders art book.

Egentlig så er jeg ikke vildt imponeret over det ekstra indhold som Special Edition har at byde på, men jeg skal da klart have den alligevel ;-) Jeg var i øvrigt så heldig at få Sid Meier til at signere mit eksemplar af Civilizations da jeg mødte ham for et par år siden.

Civilization V Special Edition

Under E3 vandt Civilization V jo en række awards, nemlig Best Strategy Game (E3 Critics Awards), Best Strategy Game (IGN), Best Strategy Game (Machinima), Best PC Game (Gameinformer.com), Best Strategy Game (Gameinformer.com) og Best Strategy Game (1UP.com).

Fortsat god weekend, hvis I da ellers kan holde varmen ud :-)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her