Morten Skou's blog
26-12-2006 - 15:04

Lost Planet #1Det er lykkedes for mig at fremtrylle et eksemplar af den kommende Xbox 360 eksklusive titel: Lost Planet, og er netop gået igang med at spille det i dag.

Efter at have gennemført prolog missionen og mission 01, så er det gået op for mig at Lost Planet er et meget actionfyldt spil. Jeg havde egentlig frygtet at skulle rende rundt i store snelandskaber og lede efter diverse monstre, men sådan er det heldigvis ikke (endnu anyways).

Meget af spillet går ud på at man skal samle energi op, for ganske enkelt at kunne overleve på den kolde planet. Energien får man via såkaldte Data Posts, eller ved at slå diverse fjender ihjel.

Rent grafisk er spillet ikke umiddelbart en perle. Jeg har allerede opdaget en hel del fejl, men det er stadigvæk flot nok til at kunne give et godt action-kick. Det tager også lidt tid at vende sig til styringen, men det kommer nok på et tidspunkt.

Det fremgår forøvrigt også at spillet er japansk, pigerne i spillet har nemlig (igen igen) pænt store bryster!

Jeg forventer at have en anmeldelse + et godt tilbud på spillet klar, inden vi går ind i det nye år. Spillet udkommer som bekendt den 11 januar 2007.

Jeg vil desuden opdatere min blog senere i aften, når jeg har fået spillet en 4-5 timer mere. Indtil da, så kan du følge lidt med her, eller kigge på nogle screenshots fra spillet.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her