Morten Skou's blog
04-10-2008 - 20:42

Oh no, kedsomheden breder sig!

Intelligente folk keder sig aldrig siges der, jeg tror nu at der må være visse undtagelser til dette gamle udsagn. Her på sådan en stille og rolig lørdagaften, hvor jeg for første gang i et godt stykke tid, rent faktisk skal være hjemme - besluttede jeg mig for at spille lidt Xbox. Jeg er stadigvæk inficeret med en lækker omgang influenza, så det passer egentlig udemærket ind i tidsplanen.

Det store problem er dog, at selv om jeg nærmest har alle de Xbox 360 spil som er udgivet + en række af dem der endnu ikke er udkommet, så aner jeg ikke hvad jeg skal spille. Faktisk sidder jeg lidt med den der fornemmelse om at "alle de spil jeg har er kedelige" - kender du det?

Umiddelbart er mine tanker om de forskellige spilmuligheder jeg har noget ala følgende: Star Wars TFU: alt for kedeligt og hack n slash for mig lige nu. Civilization Revolution kræver lidt for meget koncentration og tålmodighed. Pure er der for meget action i. Baja prøvede jeg lige hurtigt, det er faktisk meget sjovt - men for meget af det samme, til at jeg gider at spille det lige nu. Jeg har også haft gang i overvejelserne om de nye sportsspil NBA 09, NFL 09 og NHL 2K9 - fandt dog ud af at sport ikke lige var noget jeg gad.

Lige nu sidder jeg og overvejer Condemned 2 - som jeg nok dropper fordi det med garanti er alt for uhyggeligt. Alone in the Dark, fordi Dennis gerne snart vil have det retur. Nu er jeg  jo ikke Wii-mand, men der er også lige kommet "SimCity Creator" fra Electronic Arts ind af døren - og jeg har altid godt kunne lide SimCity, så det var måske en mulighed. Til sidst er der muligheden for at smide Saints Row 2 i maskinen igen, det kræver bare at jeg skal til at bytte rundt på diverse kabler og det gider jeg ikke.

Har du en ide til hvad jeg kan spille? Jeg har egentlig mest lyst til noget hvor achievementsne bare dukker op en gang i minuttet - da jeg er helt vild med den der "blop" lyd det siger (desværre er jeg "igennem" Avatar) :-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her