Morten Skou's blog
12-12-2006 - 00:11

Og nu til noget helt andet

Jeg har efterhånden drevet Xboxlife i 2½ år, og må erkende at det går over alle forventninger. Specielt det sidste år, efter at Xbox 360 er udkommet, har vores lille community virkelig vokset sig stort. Heldigvis mener jeg stadigvæk at det er et rart sted at være, og det er nemt for nye brugere at komme godt ind i fælleskabet - en ting der er utroligt vigtig.

På 1 år, er vi gået fra ca. 800 brugere til 2500 - dette har naturligvis også stillet nye krav til vores redaktion, det er trodsalt sværere at holde styr på 2500 brugere, hvoraf mange er nye, end at holde styr på 800 hvor mange har været med i lang tid.

Jeg tror virkelig på, at Xboxlife.dk efterhånden gør en forskel på det danske Xbox-marked. Vi har flere gange bevist, at vi alligevel ikke er bange for at have vores egne holdninger, og følge op på dem. Et godt eksempel er vores underskriftindsamling.

Personligt, så har både Console.dk og Xboxlife.dk givet mig rigtigt mange positive oplevelser. Blandt andet har jeg været til en masse forskellige Xbox-events rundt omkring i verden, deriblandt X05, X06 og ikke mindst Xbox 360 launchfesten, Zero Hour, som foregik i Los Angeles.

Jeg har igennem de sidste 2 år, mødt utroligt mange folk på min vej. Her mener jeg naturligvis specielt J Allard og Peter Moore, og ligeledes en masse udviklere fra forskellige firmaer. Så selv om jeg har brugt rigtigt mange timer på at gøre spilsiderne til det som de er i dag, så har jeg helt sikkert også fået en masse gode oplevelser med mig i baggagen.

En anden ting, som specielt Xboxlife.dk er meget med til, det er at give positive oplevelser, når der bliver udviklet nye features. Det er naturligvis ikke alt som der bliver taget lige godt imod, men eksempelvis vores gamercards og ikke mindst det nye tiltag: brugerblogsne, er der blevet taget rigtigt godt imod. Det er en sand fryd, når man bruger tid på noget, og andre folk også værdsætter og ikke mindst bruger det.

Selv om der med garanti er mange brugere der mener at jeg er uretfærdig, eller måske bare en tumpe - så er det svært at gøre alle tilfredse, selv om jeg selv mener at jeg prøver så godt jeg nu kan. Dette er nok det som følger med, når det altid er mig der giver advarsler eller fortæller folk at de har brudt vores regler. Men i mine øjne, så er det trodsalt bedre at det er mig der får hug, end at vores skribenter gør det - i sidste ende er det mig der har ansvaret.

Anyways, jeg håber at i fortsat er glade for at tilbringe tid på Xboxlife.dk, jeg ved i hvert tilfælde, at jeg ikke har tænkt mig at stoppe lige med det samme.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her