Morten Skou's blog
05-12-2006 - 22:31

Eksklusive Halo 3 ting..

Det er rart endelig at kunne snakke lidt om vores kommende Halo 3 events. Jeg var desværre underlagt en streng ordre om at jeg ikke måtte nævne noget før i dag.

Vi har som du måske ved, allerede afholdt den første "Halo 3 Beta-invite" konkurrence, og de 10 heldige vindere er fundet. Vi fortæller dog ikke hvem det er der har vundet, før den 24. december - lidt spænding skal der jo være.

Svarene til vores første konkurrence er som følger:

Spørgsmål 1: Hvad hedder hovedpersonen i Halo-serien?
Svar: Masterchief (John, Spartan117 er også godtaget).

Spørgsmål 2: Hvad hedder Bungies første FPS-titel?
Svar: Marathon

Spørgsmål 3: Hvad kaldes "Jeepen" i Halo-serien?
Svar: Warthog

For folk som måske ikke har spillet Halo serien, så var ovenstående spørgsmål muligvis meget svære at svare på. Men skulle det være tilfældet, at du endnu ikke har prøvet Halo 1 og Halo 2, så vil jeg da anbefale dig at gøre det hurtigst muligt - det er ganske enkelt syndt at gå glip af disse 2 spil.

Det er naturligvis tilladt at deltage i alle konkurrencer/turneringer som vi afholder, men man kan stadigvæk kun vinde 1 invitation i alt. SPÆNDENDE.!

Vi har nu hele 90 invitationer tilbage, som alle skal gives væk inden midt i januar. Vi vil derfor løbende afholde forskellige konkurrencer, og ikke mindst en Halo 2 turnering hvor der ligeledes vil være andre lækre præmier. Turneringen er den 25. december kl. 20.00, og de fleste har fri dagen efter da det er en helligdag.

Vi har i forbindelse med vores Halo 3 ting, fået lidt et par links på henholdsvis IGN og på Xbox.com.

Til sidst kan jeg nævne, at der pt. er 1 person på Xboxlife.dk som er sikret adgang til Halo 3 beta-programmet, og det er undertegnede :-) (bortset fra de 10 vindere, men de ved det ikke endnu).

De næste vindere finder vi forøvrigt på torsdag, hvis alt går efter planen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her