Morten Skou's blog
06-11-2006 - 15:45

Gears of War
Som mange efterhånden har gættet på i vores forum, så er det ganske rigtigt blandt andet en anmeldelse af Gears of War som vi kan tilbyde vores brugere i morgen.

Xboxlife har været så heldige, at være blandt de første i Danmark, til at kunne anmelde den kommende titel fra Epic. Selv om et andet dansk spilsite, valgte at se stort på sin aftale med Microsoft (en såkaldt NDA), så overholder vi naturligvis vores her på siden. Aftalen siger at intet medie, print såvel som online - må publicere anmeldelser / omtale af Gears of War, før efter tirsdag den 7/11 klokken 18.00 europæisk tid.

Dette betyder, kære bruger, at selv om Mikkel og jeg brændende gerne ville fortælle jer om vores oplevelse med spillet, så er det ikke muligt for os før i morgen.

Men, der er tale om mere end blot en nedtælling til endnu en anmeldelse. Vi har blandt andet fremtryllet et super tilbud på Gears of War Collectors Edition, til de 10 første der køber spillet hos Gamebits.dk.

Imens du venter på at timeglasset skal rende ud, så kan du eventuelt tage et kig på vores preview af Gears of War, kigge på screenshots fra spillet, eller besøge spillets officielle website.

Indtil i morgen kl. 18.00, er der ikke andet at sige end: "lille" Emergence Day er nær :-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her