Morten Skou's blog
03-11-2006 - 08:49

Hvad sker der i weekenden?

Som jeg før har nævnt her i min blog, så er der jo en lille counter på forsiden af Xboxlife.dk. Der har været mange gæt på hvad den tæller ned til, men ingen udenfor redaktionen ved noget endnu.

Egentligt var meningen kun, at vi ville smide den lille counter op for at minde vores brugere om, at der sker noget stort på tirsdag kl 18.00 - her på Xboxlife.dk. Vi blev dog enige om, at der var så megen nysgerrighed omkring counteren, at vi ville lave lidt mere sjov ud af det :-)

Hvis man læser i vores forum, så er der mange der har gættet på, at det vi tæller ned til er en anmeldelse af et eller andet spil. Dette kan jeg nu bekræfte. Faktisk er spillet et så stort spil, at Mikkel (Vinterbird) tager hele vejen fra det mørke jylland og til Roskilde for at spille det i weekenden.

I samme forbindelse, så vil jeg nævne at vi i samarbejde med Gamebits.dk kører et sindsygt tilbud på denne titel, dog kun til de 10 første som bestiller.

Personligt, har jeg indtil videre spillet spillet i små 6-7 timer, og selv om jeg havde prøvet det før, ved flere lejligheder endda, så er det alligevel noget andet at sidde hjemme hos sig selv. Helt klart et spil som man bør se frem til, men alt det kan i jo læse i vores anmeldelse af det.

... nå ja, og så sker der forøvrigt mere end blot en anmeldelse og et tilbud. Præcis hvad kan i først se på tirsdag, men personligt glæder jeg mig til det.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her