spif2001's blog
05-08-2009 - 15:15

Fallout 3 guide opdateret med DLC


Da Mothership Zeta med al sandsynlighed nok bliver det sidste DLC til Fallout 3, tænkte jeg, at jeg hellere måtte opdatere mine Fallout 3 guide tables.

Jeg har tilføjet alle 5 DLC mht. quests, weapon, armor og quest perks. Jeg har desuden også tilføjet quest perks til det oprindelige Fallout 3 og udpenslet de forskellige main story line quests.

Her ligger mit oprindelige blog indlæg om guiden: Link

Her er hvad dokumentet indeholder efter opdateringen:

Main Storyline Quests (NYT), Major Quests og Minor Quests
Med navn, start område, hvem der giver questen og hvad en evt. unik belønning er. Desuden er der felter, så man kan krydse af, når man er startet på en quest og når man har fuldført den.

Unique Weapons
Med navn, skade sammenlignet med det tilsvarende standard våben, specielle attributter, en lille guide til hvordan man finder det og et felt til at krydse af i, når man har fundet det.

Unique Armors
Med navn, hvilke bonuser den giver, en lille guide til hvordan man finder det og et felt til at krydse af i, når man har fundet den.

Schematics
Med navn, hvilke ting man skal bruge for at bygge våbenet, hvor man kan finde / købe schematic'en og et felt til at krydse af i, når man har fundet alle schematics til et givent våben.

Bobbleheads
Indeholder belønning, område hvor den findes, en lille guide til at finde den og et felt til at krydse af i, når man har fundet den.

Followers
Med navn, hvilken karma man skal have for at følgesvenden vil følge med, hvilke våben følgesvenden bruger per default, hvor man kan finde følgesvenden og hvilke 3 major skills følgesvenden har.

Quest Perks (NYT!)
Med navn, hvilke bonuser den giver, en lille guide til hvordan man får den og et felt til at krydse af i, når man har fået den.

DLC (NYT!)
En side til hver DLC med quests, unique weapons, unique armors og quest perks i samme tabel form, som til det oprindelige Fallout 3. Broken Steel har ingen quest perks, da alle perks i Broken Steel er level-up perks fra level 22 - 30.


Her er det opdaterede dokument så. Lige til at downloade og printe ud, på nær forsiden måske, med mindre du er vild med at bruge din farvepatron.

ADVARSEL!!! Dokumentet er fyldt med spoilere, så læs det på eget ansvar!

http://spif2001.googlepages.com/Fallout3GuideTables.pdf


Enjoy!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her