spif2001's blog
30-08-2009 - 11:43

Vanvittigt efterår!


Efterårs-spilgalskaben er over os!

Der kommer SÅ mange fede titler inden jul, at man godt kan forstå, at nogle firmaer rykker deres udgivelser ind i 2010.

Jeg har, som så mange andre, været en tur i Gamestop / EB Games og aflevere spil ind for pre-orders. Jeg skal nok derind igen, da jeg stadig mangler nogle af de for mig interessante titler. Det er indtil videre blevet til:


Batman: Arkham Asylum
- Er udkommet!
Det er det første spil jeg har købt via Gamestops trade-in tilbud. 2 spil + 1 krone gav jeg for det. Spillet er pisse fedt, og en god opvarmning til efteråret mange udgivelser.


Mini Ninjas - 11. september
Mest for min søns skyld, men jeg skal også lige snuse til det. Gamestop skrev d. 30/09 som release dato på min bon, men det må da være en fejl. Alle andre steder jeg har kigget, står det til d. 10-11/09.Star Wars The Clone Wars: Republic Hereos
- 18. september
Mest for min søns skyld, men det er jo Star Wars, så selvfølgelig skal jeg også spille det. Gamestop skrev d. 9/10 som release dato på min bon, men det må da være en fejl. Alle andre steder jeg har kigget, står det til d. 18/09.


Dragon Age: Origins
- 5. november
Den titel jeg ser mest frem til i år. Grafikken er måske ikke den bedste, men som gammel Baldur's Gate fan (Infinity Engine udgaven) glæder jeg mig som et lille barn til at spille Dragon Age Baldur's Gate style.


Assassin's Creed II
- 19. november
1'eren var fedt nok, men kedeligt i længden. Forhåbentligt har 2'eren fået ryddet op i de kedelige ensformige missioner, så Assassin's Creed II bliver det spil jeg håbede Assassin's Creed ville være.

Jeg har her på det sidste opgivet en del af mine titler, som jeg aldrig spiller, for at lave byttehandler med Gamestop. Selvom jeg har skåret min spilsamling ind til benet, og stadig gemmer på et par titler, hvis der kommer nye Gamestop tilbud, så har jeg alligevel måtte ty mig til internettet også. Jeg har derfor bestilt følgende på Gameplay.co.uk:


Risen
- 2. oktober
Ikke et spil jeg har fulgt synderligt meget med i udviklingen af. Så vidt jeg har forstået er det et 3rd person open world rpg i stil med Oblivion og Two Worlds. Ah whatever - det er et wrpg, så det skal ejes!


Borderlands
- 23. oktober
Her er titlen, der for mig kan blive den helt store skuffelse, hvis spillet har for lidt rpg elementer og kræver for meget at man spiller MP for at komme igennem det. Hvis til gengæld at SP delen er i orden, så kunne det blive rigtig skægt.


Alpha Protocol
- 30. oktober
Jeg er spændt på, om rollespils tilgangen til agent verdenen vil fungere i dette spil. Et nutidigt agent spil Mass Effect style - det lyder jo godt ikke sandt?

Tre spil, som jeg helt sikkert skal have fat i, men som jeg endnu ikke har bestilt er:


Divinity II: Ego Draconis - ?
Det er et wrpg og man kan transformere sig til en drage. What's not to like? Udgivelses datoen er dog stadig TBA, selvom den officielle hjemmeside siger 'late summer 2009'. Det kan selvfølgelig være, at der kun menes PC udgaven.


LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues
- ? november
Det er et LEGO spil i stil med LEGO Star Wars, LEGO Indiana Jones og LEGO Batman, så selvfølgelig skal vores familie eje det. LEGO spillene er uden sammenligning de mest spillede spil af mine børn. Gad vide om den nye level editor kommer til at virke i Xbox 360 versionen også?


The Saboteur
- 4. december
En chamør sabotør i Paris Assassin's Creed style og en ny måde at bringe sort/hvid ind i grafikken. Jeg er spændt på anmeldelserne af dette spil.

Sidst men ikke mindst, ser det ud til, at vores familie endelig skal have et luftguitar spil:


The Beatles: Rock band
- 9. september
Jeg skal nok lige se markedet lidt an, for jeg har slet ikke fulgt med i disse musik spil. Vi har derfor ingen instrumenter eller mikrofoner overhovedet, og jeg aner ikke hvilke instrumenter og mikrofoner der passer til de forskellige GH, RB og LIPS spil. Det ender nok med, at vi køber en af de store pakker indeholdende spillet og alle de instrumenter, der skal bruges.

For dælen min Xbox får ikke problemer med at holde varmen i vinter halvåret!

Hvad har i bestilt / skal i bestille?

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her