spif2001's blog
18-08-2009 - 23:05

Fallout 3 guide opdateret med kort


Endnu engang har jeg opdateret mit Fallout 3 dokument. :)

Denne gang har jeg tilføjet kort til nogle af tabellerne, så det bliver lidt lettere at finde de forskellige ting.

Her er hvad dokumentet indeholder efter opdateringen:

Main Storyline Quests, Major Quests (OPDATERET!) og Minor Quests (OPDATERET!)
Med navn, start område, hvem der giver questen og hvad en evt. unik belønning er. Der er også felter, så man kan krydse af, når man er startet på en quest og når man har fuldført den. Major Quests og Minor Quests har desuden en Map# kolonne, der henviser til lokationer på kortene bag i dokumentet.

Unique Weapons (OPDATERET!)
Med navn, skade sammenlignet med det tilsvarende standard våben, specielle attributter, en lille guide til hvordan man finder det og et felt til at krydse af i, når man har fundet det. Der er desuden en Map# kolonne, der henviser til lokationer på kortet bag i dokumentet.

Unique Armors (OPDATERET!)
Med navn, hvilke bonuser den giver, en lille guide til hvordan man finder det og et felt til at krydse af i, når man har fundet den. Der er desuden en Map# kolonne, der henviser til lokationer på kortet bag i dokumentet.

Schematics (OPDATERET!)
Med navn, hvilke ting man skal bruge for at bygge våbenet, hvor man kan finde / købe schematic'en og et felt til at krydse af i, når man har fundet alle schematics til et givent våben. Der er desuden nu tal i location kolonnen, der henviser til lokationer på kortet bag i dokumentet.

Bobbleheads (OPDATERET!)
Indeholder belønning, område hvor den findes, en lille guide til at finde den og et felt til at krydse af i, når man har fundet den. Der er desuden en Map# kolonne, der henviser til lokationer på kortet bag i dokumentet.

Followers
Med navn, hvilken karma man skal have for at følgesvenden vil følge med, hvilke våben følgesvenden bruger per default, hvor man kan finde følgesvenden og hvilke 3 major skills følgesvenden har.

Quest Perks
Med navn, hvilke bonuser den giver, en lille guide til hvordan man får den og et felt til at krydse af i, når man har fået den.

DLC
En side til hver DLC med quests, unique weapons, unique armors og quest perks i samme tabel form, som til det oprindelige Fallout 3. Broken Steel har ingen quest perks, da alle perks i Broken Steel er level-up perks fra level 22 - 30.

Kort (NYT!)
Der findes 6 kort bagest i dokumentet. Et til hvert af følgende tabeller: Major Quests, Minor Quests, Unique Weapons, Unique Armors, Schematics og Bobbleheads. Kortene har numre påtrykt, så man kan lokalisere de enkelte records i tabellerne.

Her er det opdaterede dokument så. Lige til at downloade og printe ud, på nær forsiden og kortene måske, med mindre du er vild med at bruge din farvepatron.

ADVARSEL!!! Dokumentet er fyldt med spoilere, så læs det på eget ansvar!

http://spif2001.googlepages.com/Fallout3GuideTables.pdf

Måske laver jeg nogle kort til DLC'erne Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel og Point Lookout i løbet af en overskuelig fremtid, men sid ikke og vent på det... ;)

Enjoy!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her