spif2001's blog
20-03-2007 - 19:28

Teaser til den nye AID360

Nu er jeg gået i gang med at ændre AID360 alligevel, og her er et lille teaser billede:Som i kan se på billedet, er den ny AID360 blevet en SysTray applikation. Et højreklik på ikonet giver context menuen vist.

Point lommeregneren er der stadig, men det vindue der vises her, er et vindue hvori man tilføjer de brugere, som man gerne vil sammenligne gamerscore point med.

Programmet virker på den facon, at hvis en bruger er oprettet som bruger på censureret, så kan man ved at indtaste brugerens navn, tilføje brugeren til listen over brugere, man vil have besked om, hvornår deres gamerscore ændrer sig.

Programmet vil så tjekke i et interval angivet af dig om oplysningere på dine indtastede brugere har ændret sig og rette de oplysninger til. Hvis en eller flere af brugernes gamerscore har ændret sig siden sidste tjek, vil der komme en MSN agtig besked (lille popup-glider over SysTray bakken) med hvilken bruger der har avanceret i sin gamerscore og den afspiller Achievement Unlocked lyden (man kan også vælge at afspille den gode gamle tipslørdag "DONG" lyd i stedet).

Desværre er oplysningerne, som man kan få ud af XBOX LIVE sparsomme, og jeg er nødt til at bruge censureret's API, for overhovedet at få data, men heldigvis ser det ud til at virke fint. Det må så være nok for nu, og nu skulle AID360 være hurtig at ændre, når XBOX LIVE får et forbedret API, som jeg venligst kan benytte af via Xboxlife.

Det jeg mangler for at release den, er en bedre tråd håndtering og at få styr på den MSN popup, så det ser ordentligt ud. Desuden mangler jeg nogle ting i "Indstillinger", men det er nemt og hurtigt klaret m.m. jeg går over gevind og laver noget ændring af baggrundsfarve, bogstav farve og skrifttype.

Så måske engang i løbet af weekenden kommer der en ny og sjovere AID360.

STAY TUNED!!!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her