spif2001's blog
06-07-2010 - 16:28

Hybris med Xbox 360 controllerForleden dag købte jeg programmet Amiga Forever Plus, som er et interface til Amiga emulatoren WinUAE + de ting der skal til, for at få det til at køre (lovlig kickstart etc.). Jeg har brugt masser af tid på at finde de gamle klassikere, og har nu en pæn samling, men jeg har bare manglet at få det til at køre ordentligt.

Det er så lykkedes med Amiga Forever Plus - sådan nogenlunde. Programmet har det med at gå ned for et godt ord, men det er altid lige når man sættet tingene i gang. Når først spillene kører, så bliver de ved med at køre.

En ting er at få emulatoren til at virke, en anden ting er at få et joystick til at virke sammen med emulatoren også. Mange Amiga spil skal bare spilles med joystick. Jeg spurgte på Lemon Amigas forum, om nogen havde erfaringer med Xbox 360 controllere og WinUAE og en gut sagde, at han spillede med hans 360 controller.

Da jeg alligevel skulle have en ny 360 controller, da de gamle er ved at være noget slidte, bestilte jeg en dobbeltpakke hos Coolshop indeholdende sort controller og sort wireless usb receiver, så man kan tilslutte controlleren til sin PC også.

Den kom så i dag. Der var lige nogle drivere der skulle installeres, før jeg kunne plugge receiveren til, men det gik nemt og snart havde min XP detecteret min nye controller.

Bare for sjov skyld startede jeg emulatoren op, og startede derefter shoot'em up spillet Hybris op. Da jeg kom til start skærmen trykkede jeg på A. Det var fire knappen og søreme om den ikke startede spillet op. Håbefuld ventede jeg på rumskibet skulle dukke op oooggg..... YES! Det virker bare!!! Uden at jeg har rørt indstillingerne i emulatoren. Vildt...

Det skulle vises til omverdenen, så jeg optog en skod film med mit gamle digital kamera. Her sidder jeg så og spiller Hybris med min nye controller:...nu vil jeg se, om det er lige så nemt i C64 Forever Plus, for så skal jeg spille Wizard of Wor! :D

P.S. Jeg ved det ikke, men controller successen behøver ikke at have noget med Amiga Forever at gøre. Det kan sagtens være, at det er rent WinUAE skyld, at det hele bare virkede i første hug.

EDIT: AMAZING!!! - Det virker lige så let med C64 Forever Plus :D

EDIT 2: Den næste controller kom på, efter den lige blev reconnected. Jeg har lige spillet en omgang Wizard of Wor 2 player med min søn! Det er ærlig talt lige før jeg må knibe en tåre... *snøft*
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her