spif2001's blog
27-09-2009 - 09:30

Mass Effect 2 forberedelse
Så er jeg så småt begyndt at varme op til Mass Effect 2. ToTheGame.com påstår, at det skulle udkomme i Norden d. 26 februar 2010, men hvor de har den dato fra, ved jeg ikke. Så vidt jeg ved, har BioWare ikke sat en endelig dato.

Grundet Gamestops nye tilbud var jeg i byen i går, og bestilte bl.a. 1 styks Mass Effect 2. Pris: Eragon + Spiderman 3 + 1 kr. Haha...

Jeg er også gået i gang med at gennemføre Mass Effect med karakterer, som jeg vil overføre til Mass Effect 2. Jeg vil se de forskellige impacts historien i Mass Effect 2 får, af de valg man foretager sig i Mass Effect. Jeg har en masse karakterer i forvejen, men jeg kan ikke huske, hvilke valg jeg har taget, da flere af de karakterer har været igennem møllen flere gange.

Jeg vil have følgende runthroughs:

[STORY SPOILER ALERT!]

1. Dark Shepard
Male Renegade Soldier. Colonist. Sole Survivor. Commando.
Arachni Mother dør. Wrex overlever. Kaidan dør. Liara dusket. Council dør. Ambassador Udina Shepards council head valg. Alle side missioner gennemført med evil twist.

2. Blank Shepard
Female Neutral Adept. Earthborn. Ruthless. Nemesis.
Arachni Mother overlever. Wrex dør. Ashley dør. Kaidan humped. Council dør. Captain Anderson Shepards council head valg. Alle side missioner gennemført med neutral twist.

3. Bright Shepard
Male Paragon Engineer. Spacer. War Hero. Operative.
Arachni Mother overlever. Wrex overlever. Kaidan dør. Ashley dusket. Council overlever. Alle side missioner gennemført med good twist.

Hybrid klasserne kan jeg så lave fra scratch i Mass Effect 2, for også at få den oplevelse med. Det kunne selvfølgelig være, at der kom en ekstra klasse eller 2 i det nye spil.

I går aftes blev jeg så færdig med Dark Shepard (og fik de sidste achievements fra den nye DLC undervejs), og nu vil jeg i gang med Blank Shepard.

Woe to you Sovereign!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her