spif2001's blog
14-05-2008 - 20:31

Heroes of Might and Magic


Det bedste strategispil ever!

Siden jeg første gang spillede Heroes of Might and Magic i midten af halvfemserne, har jeg elsket denne serie. En perfekt blanding af strategi, historie, magi, monstre, helte, resurse samling, borgbygning og meget mere, som alt sammen giver en medrivende spiloplevelse. Den eneste spilserie, som jeg har brugt mere tid på end Heroes of Might and Magic serien, er Baldur's Gate serien og her snakker vi 1000+ timer til begge serier gennem årene.

Heroes serien er også det eneste spil, som jeg nogensinde har kunnet få min kone til at deltage i, og udover at vi har spillet hot-seat kampe mod hinanden, så har jeg også leget med campaign editoren til III'eren, og lavet baner til hende, som var nemme men fulde af fjollede opgaver. De baner er desværre gået tabt, og jeg har ikke længere tålmodigheden til at rode med campaign editors.

Heroes II er nok den udgave, som jeg har spillet mest, men de andre har også fået tur. Gennem årene er spillene så blevet lånt ud, forsvundet, blevet ødelagt etc., så jeg kun havde III'eren og V'eren tilbage uden udvidelser. Jeg har dog aldrig spillet udvidelserne til IV'eren og V'eren. Det skulle der gøres noget ved!

I dag fik jeg så en tidlig fødselsdagsgave, som jeg selv har bestilt. Heroes of Might and Magic Complete Edition, som udover en masse lir og flotte bøger, indeholder alle Heroes of Might and Magic spillene (I+II+III+IV+V) og deres respektive udvidelser, alt sammen pakket ind i en Trivial Pursuit størrelse papæske. Det hele i rigtig god kvalitet - bl.a. er den store bog med et tons tegninger og animationer fint bundet ind i hardcover (komplet indholdsbeskrivelse).

GAME ON!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her