spif2001's blog
08-05-2008 - 17:07

Av av av av aaaaaaaaaaav!!!!


Prolog:
Jeg havde frygtet denne dag. Denne dag havde jeg tid ved tandlægen til at få trukket en visdomstand i undermunden ud. Hader at gå tandlægen, men vidomstandsudtrækning er dog min ynglings hade oplevelse hos tandlægen.

Jeg har i forvejen fået trukket begge visdomstænder i overmunden ud, så jeg vidste lidt om, hvad jeg gik ind til. Begge gange var tanden kommet ud hurtigt. Den ene gang uden smerter bagefter. Den anden gang med MANGE smerter bagefter.

Første smerte - bedøvelse:
Jeg mødte 10 minutter før aftalen, men blev alligevel smidt i stolen med det samme, da jeg skulle lokal bedøves omkring tanden, og det tager 10 minutter, før det virker ordentligt. Jeg HADER at blive bedøvet. Det gør pisse nas at få den nål stukket i tandkødet, men heldigvis er det hurtigt overstået.

Anden smerte - røntgen:
Den tand, jeg skulle have trukket ud, er aldrig helt kommet frem. Den har vokset sidelæns og skubbede på den næste kindtand, så derfor skulle den ud. Da den var et "vanskeligt tilfælde" skulle der tages et par røntgen billeder, inden vi skulle i gang. Klinik dullen skulle selvfølgelig skubbe den så langt tilbage som muligt, så hun mosede løs, så det føltes som om, at papskiven var ved at skære sig ind i min drøbel.

Tredje smerte - sav:
Med et fremkaldt billede, var tandlægen klar til at gå i gang. "Jeg skærer først kronen i stykker, så jeg bedre kan komme til.", fortalte han med stoisk ro, og fandt det mest nasty savebor frem. Så blev der ellers gået til den, og selv om jeg var bedøvet, gjorde det sindsygt ondt, da den store nerve, der løber i hele underkæben, konstant kom i kambolage med hans bor. For SATAN det gjorde avs!

Fjerde smerte - hiv og sving:
Så skulle roden ud. Der blev bragt tænger af forskellig art frem, og så blev der hevet og skubbet og knækket og boret. Lige meget hjalp det. Roden ville ikke ud. Operationen blev afbrudt, da han ville have et nyt røntgen billede, så han kunne se om der var noget i vejen for, at han ikke kunne få roden ud. Med et nyt billede og en masse slid og slæb, fik han efter lang tid roden ud. Så blev jeg syet sammen, fik en ny tid til at få taget tråden ud igen, og en recept på penicillin og en hjemsendelse med besked om, kun at spise koldt og flydende.

Samlet tid i stolen: 2 FUCKING TIMER!!!!

Mine kæber er færdige.

Epilog:
Nu sidder jeg så her og venter på, at bedøvelsen skal fortage sig. Tandlægen sagde, at det sikkert vil gøre temmelig ondt, når bedøvelsen er væk, og at jeg skulle stockpile hovedpinetabletter inden jeg tog hjem. Det har jeg så gjort, og jeg har endda nogle vold piller, som konen engang imellem tager pga. bivirkninger ved hendes Sclerose medicin.

JEG HADER TANDLÆGEBESØG!!!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her