spif2001's blog
05-03-2011 - 12:46

Smid så den gud ud...


Jeg er træt af religion!

Selv om jeg er ateist, så skal jeg påduttes religion alle vegne. I nyhederne. I sønnens KFUM spejderhus. I den film jeg ser lørdag aften. Hos naboen der holder barnedåb. I mit soveværelse, hvor min sclerose ramte kone har en jesus figur stående til at trøste hende. På vej ned til mine forældre, hvor Indre Mission har et kæmpe kors sat op, som man kan se fra motorvejen. Overalt!

For 10 minutter siden bankede to høflige unge mænd på min dør. De var Jehovas vidner og inden de nåede at sige goddag, sagde jeg nej tak. Det accepterede de, sagde pænt farvel og gik deres vej. Magen til høflighed hos mennesker, der prøver at pådutte dig en religion skal man lede længe efter. Lur mig dog om ikke Jehova synes de var lige hurtige nok til at give op. Flinke mennesker, men mennesker jeg ikke gider at se på en skyfri lørdag formiddag.

Jeg vil ikke have jeres religioner. Hold dem for jer selv. En eller anden opfind et religionsfilter til tv'et, så alle indslag, film og udsendelser med religion kan undgåes. Gør det dog forbudt at forkynde religiøse budskaber udenfor kirke og hjem. Stop med at tilbyde mig jeres brugte sutteklud. Den er beskidt, den lugter og den fastholder jer i et stade af ikke-erkendelse.

Som en klog gammel mand engang sagde:
Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. - Karl Marx

Til sidst en gammel sang af Trille. Den er faktisk lige så gammel som jeg, så den er jo praktisk taget antik. Lyt til teksten - den er faktisk genial. :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her