spif2001's blog
24-09-2010 - 12:51

ArcaniA: Gothic 4 demo oppe!


Jep - så er demoen oppe. Jeg kan ikke finde den på xbox.com endnu, så man må lige selv ind og finde den på boxen. Den ligger i skrivende stund som den første demo i køen under nye demoer.

Nu har jeg spillet demoen i 15-20 minutter og det virker okay. Demoen er ikke tidsbegrænset - jeg har i hvert fald ikke fået en tæller trukket over hovedet endnu - men man er vist areal-begrænset til den lille trænings ø man starter på.

Grafikken er lidt gnidret og træg og man føler hele tiden at spillet næsten hakker, men det er rimelig flot. Demoen skulle efter sigende været lavet på rimelig gammel kode, så performance kan jo nå at ændre sig. :)

Det minder umiddelbart meget om Risen - bare med langt bedre grafik. Den engelske oversættelse er udemærket, men man kan sagtens mærke at spillet ikke er lavet af engelsktalende folk.

Interfacet virker faktisk fint, og det er rimelig nemt at komme ind i sagerne. Quest systemet er som det skal være - find en mand der vil snakke med dig, og han sætter dig videre til din opgave - standard stuff.

Sjovt nok kan man ændre en del i indstillingerne. Så som minimap on/off, om buske skal forsvinde når man står oven i dem eller ej, om man vil have quest markers på kortet eller ej etc. Spændende om det kan have indflydelse på achievements.

Nå kan vi så lege lidt med den demo indtil spillet dukker op om 3-4 ugers tid. :)

Jeg spiller videre.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her