spif2001's blog
16-02-2010 - 15:59

Forærer ME2 GameStop preorder kode væk...


Jeg var en af dem, som var hurtig ude, da en stakkels EA / MS medarbejder kom til at frigive alt Mass Effect 2 preorder DLC på Marketplace et par dage før Mass Effect 2 udkom. Det var jo rigtig dejligt og det virker jo alt sammen fint.

Nu står jeg så her med en preorder kode fra GameStop på en Terminus Armor og M-490 Blackstorm heavy weapon, og kan lige så godt give den væk, da jeg jo fik den via uheldet. Se dem her:Eneste krav jeg egentlig har til modtageren er, at det skal være til en dedikeret spiller, som ikke bytter / sælger sit Mass Effect 2 væk. Det ville jo være synd for en anden gut, som virkelig gerne vil have den.

Jeg venter til torsdag aften kl. 21. Så trækker jeg lod imellem dem der har lagt billet ind på koden, her i dette blog indlæg. Vinderen bliver offentliggjort via en Edit af selve blogindlægget og får koden sendt på PB umiddelbart efter.

Sæt i gang!


...eller noget...


EDIT:
Efter at have ledt i mindst 15 minutter efter mine gamle rollespilsterninger, lykkedes det mig endelig at finde dem. De lå selvfølgelig inde bagerst i den store knægts skab.

Herefter blev der kastet med den 8-sidede terning og den heldige vinder at en Terminus Armor og en M-490 Blackstorm blev...

*drumroll*

palnatoke

1 styks kode på vej via PB til palnatoke. I andre uheldige sjæle må, som Lollike skrev, en tur på eBay.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her