spif2001's blog
28-12-2008 - 09:46

To Braid or not to Braid...
Her i julen er der jo god tid til at få gamet diverse oversete spil i samlingen, så nu skulle Braid prøves igen.

To Braid:
Da Braid blev udgivet i sensommeren, synes jeg det så så fedt ud, at det måtte jeg bare have. Fik downloadet trial udgaven og spillet det lidt. Grafikken og lyden var fed, så jeg købte det. Jeg kom dog aldrig rigtig i gang med det, da det ikke fængede mig i længden, og jeg måtte indkassere et par verbale røfler herinde for at gå imod strømmen ved at sige, at jeg kun ville give det 5/10 i gameplay og 7/10 overall.

Bl.a. fik jeg denne lille sviner. Citat:
"...kritik fra uvidende personer der ikke har spillet det til ende er ubrugelig kritik."

Tak for den.

Nå. On with it...

Jeg startede forfra og kom godt i gang. Jeg satte mig for, at få lavet det første puslespil komplet og efter lidt frustrationer over banen med puslespillet på, fandt jeg løsningen og fik samlet det fine puslespil og høstet en achievement. Wohoo!

Not to Braid:
...og så måtte jeg slukke igen.

Jeg kan ikke forstå, hvorfor et næsten enstemmigt kor, synes det er så fedt. Grafikken er da rigtig fed, og det er lyden egentlig også. Problemet med lyden / musikken er, at det lyder af lort, når man "spoler tilbage". Irriterende nok for mig der spiller det, men da jeg endelig gik ud i dashboardet, sukkede min kone og sagde, at det var da rart at slippe for de irriterende lyde, og hun plejer ellers aldrig at kommentere lydene i spil, med mindre jeg har skruet for højt op. Så et lille råd: Hvis du vil spille Braid, så gør det i et rum hvor du er alene, eller tag hørebøfferne på.

Gameplayet fanger mig bare slet ikke. Måske fordi jeg først for nyligt er blevet en del af konsol folket. Min første konsol var den første Xbox og jeg har derfor ikke spillet ret mange platform spil. For mange år siden spillede jeg lidt platformers på min Amiga 500. Rick Dangerous, Gods, Shadow of the Beast, Great Giana Sisters osv. Det stoppede dog, da jeg gik over til PC i starten af halvfemserne. Siden skiftet har jeg fortrinsvis spillet RPG'er, FPS'er og strategi spil.

Min tese:
Jeg tror, at dem der synes Braid er så fantastisk, og at det ligefrem skal have priser og hvad ved jeg, også er dem der har voldspillet platformers på deres Nintendo konsoller og bare ikke kan få nok af Mario og Co. Jeg kan levende forestille mig, at Braid for den slags mennesker er en helt ny måde at se deres platform spil på.

For mig er det bare irriterende...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her