spif2001's blog
26-09-2008 - 12:17

Sygt barn = Star Wars: The Force Unleashed
Blev ringet op på arbejdet i dag af min ældste søns klasselærer, og blev bedt om at hente ham, da han havde feber og lå og sov på en sofa oppe i skolen.

Fint nok. Kørte til hans skole og samlede ham op. Han havde feber, men ikke noget slemt, så vi kørte hjem og fodrede ham med lidt banan, vand og børnepanodil.

Som den flinke far jeg nu engang er, spurgte jeg ham, om vi skulle køre i Blockbuster og finde ham et nyt spil, og det var han selvfølgelig med på. Jeg havde regnet med, at han ville udvælge Kung Fu Panda eller lignende spil, men da han fik øje på Star Wars: The Force Unleashed var han solgt. Han har spillet demoen en del, og nu ville han bare ha' det.

Fint for mig, da jeg havde regnet med at købe det på et tidspunkt, men ikke før det blev meget billigere end det er nu. Jeg var en af dem, der ikke var synderlig imponeret over demoen og det irriterede mig, at jeg fandt grafik fejl allerede efter 5 minutters spil - elevator ride skete med benene begravet i elevator gulvet, så man kun kunne se torsoen.

Nu sidder knægten så og spiller og hygger sig med det, men allerede første gang han kylede en Stormtrooper ud over en kant, 15 sekunder inde i spillet, landede stormtrooperen på en sten og forsvandt ind i den. *suk* Første kill var en grafik fejl og det tyder jo ikke særlig godt.

Dog er det jo Star Wars og historien skulle være rigtig god, så fanme om jeg ikke skal igennem det. Et eller andet skal der jo spilles inden Far Cry 2, Fable II, Fallout 3, Sacred 2 og Dead Space dukker op.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her