spif2001's blog
24-12-2006 - 09:24

AID360 - et XBOX C# projekt


AID360

Som nogen måske har lagt mærke til, har jeg lavet en lille Microsoft point <-> valuta omregner, som jeg har kaldt AID360.

Projektet startede med, at jeg kedede mig en aften og derfor ville kode et eller andet i C#. For at komme i gang med et eller andet, satte jeg mig for at lave en Microsoft point udregner. Microsoft point er ikke svære at regne ud, men derfor er der måske alligevel nogen, der kan have gavn af én.

Den første version af AID360 så hurtigt dagens lys, men den er også meget simpel kodet, og derfor er jeg i øjeblikket i gang med at lave den mere avanceret. Kan nævne, at det nu er muligt at slette/indsætte/rette i de valutaer, der bruges til udregningen. Der er blevet tilføjet sprog, som hentes fra en XML fil. I øjeblikket kun dansk og engelsk, men brugeren kan selv tilføje flere. Ligeledes er Wii point blevet tilføjet, så Wii folkene også kan få deres point regnet ud. Alle disse nye tiltag er dog endnu ikke tilgængeligt som download.

AID360 er et løbende projekt og idéen med det er nu, at udvide det efterhånden som nye tiltag falder mig ind. AID360 skal ikke bare være en Microsoft point omregner, men et XBOX (konsol?) utility program med alt muligt vedrørende XBOX (konsoller?). Forslag til udvidelser modtages gerne, og jeg vil implementere dem, hvis jeg finder det nyttigt/sjovt/muligt. Bare tilføj en kommentar her på min AID360 blog kategori.

AID360 er helt og aldeles Freeware, og sourcekoden er også tilgængelig for dem der interreseret i det. Provo bemærkninger om sovsekode bedes i holde for jer selv, men ellers er jeg altid åben for konstruktiv kritik.

Hvis du ikke har AID360, så kan den første spæde version hentes her.

Programmet kræver at man har Microsoft .NET 2.0 Framework installeret. Har du ikke det, kan du downloade det her.


@Morten Skou:
Hvis du stadig gerne vil hoste programmet (og evt. sourcekode i zip format), så ville det være kanon. Der er bare en lille detalje mht upload fra min side, når jeg vil ligge ny version op. Det ville jo være nemmest, hvis jeg kunne får et lille space med kodeord til eller lignende, som jeg så kunne bruge uden at skulle igennem en redaktør hver gang. Sender en PB i det nye år, hvis du ikke når at få svaret inden.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her