spif2001's blog
06-12-2007 - 10:40

Mobiltelefon - nej tak!


Jeg tog for mange år siden det valg, at jeg ikke vil have en mobil m.m. mit arbejde krævede det (har det ikke gjort endnu). Alle omkring mig har mobil, og kan ikke forstå hvordan jeg kan undvære én.

Jeg har det bare på den måde, at jeg ikke gider ha', at folk kan få fat i mig 24/7/365. Hvis de vil mig noget, må de prøve min fastnet eller komme forbi og se om jeg er hjemme - og det fungerer fint.

Når jeg ser hvor meget folk de stikker den latterlige vibrator op til øret, forbavses jeg over at de gider. Selv mine jævnaldrende venner, skal lige tjekke beskeder og se om der er nogen, der har ringet indenfor den sidste halve time, midt under den årlige mande julefrokost! - og lad mig slet ikke komme i gang med de idioter, der sidder og ævler alt imens de kører bil / lastbil og højest kan have 50% af deres opmærksomhed rettet mod trafikken.

I en verden hvor folk piver over stress, så kunne det være, at de i stedet for at give arbejdet skylden, skulle lære at koble fra. Mobiltelefonen er ikke en nødvendighed. Den er et hjælperedskab, der har taget fuldstændig overhånd.

Jeg kender ikke noget mere afslappende, end at tage en tur i mine forældres sommerhus uden telefon, internet og kun DR og TV2 via antenne. Så slapper man af, skal jeg lige love for!

Drop mobil telefonen og få en verden af ro omkring dig. Du vil ikke blive skuffet.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her