spif2001's blog
09-09-2007 - 16:12

MOTION NU!!! ...eller...?


MOTION NU!!!

Alt for mange kilo de forkerte steder og en kondi der kan ligge på bunden af en Faxe. Sådan går det, når man stopper med at ryge 20 smøger om dagen, kompenserer med alskens kalorierige snacks, har et job som programmør bag et skrivebord og pendler frem og tilbage til arbejdet i en bil.

Ja for 360'eren har jo ihvertfald ingen skyld overhovedet. Slet ingen nej. Nemlig...

Alt for mange kalorier og alt for lidt motion. Men nu skal det være slut!! Ergo bestilte jeg for et par uger siden en cykel, og fik den leveret for 1 uges tid siden.

Cyklen blev leveret i en papkasse næsten samlet - dvs. styret skulle rettes ind og pedaler skulle sættes på. Jeg rettede derfor styret til og skruede pedalerne godt fast i pedalarmenes gevind. Det er en lækker cykel, og jeg har også været ude at køre en tur hver eneste dag, siden jeg fik den. Har allerede meget mere energi og kan virkelig mærke forskel fra dag til dag - utroligt hvad så lidt kan gøre ved ens krop.

...eller...?

Men, men, men... Da jeg i dag var ude at cykle med min søn, faldt den ene pedal af! Pedalarmens gevind var gnavet væk, mens selve pedalen så nogenlunde intakt ud. Efter en god lang gåtur hjem, afmonterede jeg også den anden pedal, for at tjekke dens status. Det viser sig, at også her er der begyndende nedbrydning af pedalarmens gevind.

1. Gevind i venstre pedalarm ædt væk


2. Begyndende nedbrydning af højre pedalarms gevind


Da jeg skruede pedalerne i pedalarmene, blev de skruet helt i. Derfor kan de ikke være skruet skævt (hvis det overhovedet kan lade sig gøre), da de så aldrig ville være kunnet komme så langt ind i gevindet uden at yde nævneværdig modstand.

Hurra...

Har sendt en mail til dem jeg købte den af, så må vi jo se hvad de svarer. Ærgeligt at jeg nu skal til at vente på det skidt, da jeg jo lige er kommet så godt i gang. Ah well - må vel ty til den gamle havelåge, vi har stående i garagen, indtil mit pedal problem bliver løst. Øv...

At the end of the day, kan jeg ikke lade være med at være tilfreds alligevel, da jeg endelig er kommet ud af røret og har fået startet op på selvværds boosteren.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her