Gamemakerman's blog
26-02-2007 - 21:27

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Til Salg

Sælger denne dejlige maskine for at få plads til et HDTV i stedet og skulle man mangle en Wii så send endelig en pb til mig med bud. Der er pt budt 2400, men for 2650 incl porto, så er følgende dit:

Nintendo Wii fra starten af Fabruar med kvittering
The Legend of Zelda Tvillight Princess
Wario Ware: Smooth Moves
Red Steel
Super Monkey Ball: Banana Blitz
Wii Sports


+ alt det der normalt er med Wii når den købes
24-02-2007 - 01:58

Völkerball, en fantastisk live DVD

                

Rammstein har efterhånden markeret sig som værende et af de mest anderledes bands der findes når det kommer til at lave den perfekte live oplevelse for publikummet. En Rammstein koncert er ikke blot en stor scene med gigantiske neon lys, men derimod er en Rammstein koncert, en koncert der er spækket til randen med noget af det vildeste man kan tænke sig til med effekter.

Der bliver givet gas når Till og resten af banden skal på scenen. Det hele står på impronerende sceneskuespil som er vidunderligt intergreret med koncerten på samme tid og ikke mindst deres sindsyge brug af flammekastere, og andet der kan skabe den helt perfekte brand.

Völkerball er 4 live koncerter som så er kørt ned på en udgivelse. Det er deres koncerter fra Nîmes, Tokyo, London, and Moskva som er at finde på samlingen. Alle koncerterne er vildt flotte og der bliver givet gas for den utrolige kvalitet af musikken som Volkerball byder på. Dog skal Moskva koncerten siges at være den bedste og live udgaven af Moskau, lyder helt fortræffelig.

Volkerball får 8/10 DVD'er for en ekstrem god Live DVD.

23-02-2007 - 21:57

Arcade spil gives væk

Har vundet 3 koder til arcade spil og da jeg har 2 af dem, så må dem der melder sig får et af følgende hvis de sender en pb:

Joust
Frogger

Ved ikke om de dur på en andres profil, but anyways.

Edit: Koderne dur KUN på US profiler!
23-02-2007 - 03:30

C&C er tilbage og det samme er film i spil

Nu er det så snart at det næste Command & Conquer spil rammer gaden. I Command & Conquer har man altid kørt historien i spillet igennem scener som er spillet af skuespillere og glæder mig derfor til at se hvor dårlige disse bliver. Kan de leve op til den lave standard som de andre C&C spil har haft, så har vi endnu engang en klassiker. Et par af mine yndlingsklip:Man skal hellere ikke glemme det dårligste klip i spilhistorien ever:

22-02-2007 - 13:16

The End - Min drømme spil ide

Jeg har altid drømt om at ville være med på at lave et historiedrevet spil. Spillet jeg har i tankerne ville hedde "The End". The End er ikke noget vildt tjubang skyde klitché spil, men derimod et historiedrevet adventure spil som går ned i punkt på at drive spilleren ind i et miljø som er skabt rundt omkring din persons omgivelser.

Min tanke omkring spillets start er:

Det er en mørk aften, vi ser vores 17 årige hovedperson der tager et hiv af sin smøg. Enkelte lys der kommer fra nærliggende lygtepæle, lyser ham lidt op. Hans tanker kredser om hvorfor verden er så ond imod ham. I det fjerne kan man høre et tog komme kørende. Kameraet zoomer ind imod hans øje og skifter over på et tog i fuld hastighed der nærmer sig. Badet i lyset fra toget hopper vores person ud foran toget og lyset blænder kameraet totalt hvidt. Nu forsvinder det hvide lys væk og vi ser et almindeligt teenagers værelse. Det er en uge tidligere og vores eventyr er begyndt.

-Det vil spænde sig over en uge op til den sidste begivenhed som vi ser først og om hvorfor.

-Dagbogen vores person har vil fortælle om hvad der leder op til slutningens historie, men enkelte sider med info om visse events, disse sider vil dukke op som events'ne om disse ting sker, altså det kræver at du som spillet vil skulle indleve dig til at skulle forstå profilen af ham.

-Det vil spænde over en uge og hver dag vil som udgangspunkt tage 1½-2 timer af skulle finde sig igennem.

-Det vil være et semi-freeroam spil, da du ikke skal hoppe rundt i et kæmpe område, men derimod skal du tage til visse keypoints, dog uden at det skal pointes derover, altså at der skal tænkes logisk overfor plottets udvikling.

Slutningen har jeg en meget specielt ide om, men vil ikke blive fortalt her.
20-02-2007 - 19:05

The end is near, again?Så er jeg i gang igen, fik spillet de 2 første skiver igennem i Søndags og vil igennem den sidste i aften igen. Spillet er bare fantastisk og lysten til en tredje gennemgang af dette spil er helt på plads. Achievements i spillet er også dejligt svære at få fat i skal det siges, dog så er jeg lidt skuffet over at ens max liv åbenbart max må være 999/999.

Spillet er dog rigtigt fedt, glæd jer :)
19-02-2007 - 15:22

Hardcore gaming nightKunne ikke sove i nat, så den stod på Xbox 360 gaming i løbet af hele aftenen og natten. Jeg fik 100 points i Blue Dragon og gennemførte de 2 første skiver, på 1 nat! Det er virkelige svære achivements der er i spillet her og det kræver sin mand at skaffe dem. Mit mål er at skaffe alle 1000 points i spillet og der er stadig meget langt op til det, men jeg vil holde jer opdateret på vejen.


17-02-2007 - 16:23

Japan går amokSå er det kommet tal på hvor mange konsoller der er blevet Solgt i Japan i den forgangne uge og resultatet ligner sig selv:
  • Nintendo DS Lite - 201,177
  • Wii - 78,550
  • PSP - 32,175
  • PLAYSTATION 3 - 23,431
  • PlayStation 2 - 16,033
  • Xbox 360 - 4,811
  • Game Boy Advance SP - 980
  • Game Boy micro - 884
Nintendo har til dato solgt 15 millioner DS maskiner i Japan og der er reporter om at butikker importerer fra USA, da de simpelthen ikke kan få nok maskiner til det påbud der på maskinerne. Det er rundt regnet 12% af hele den japanske befolkning der ejer en DS maskine ud fra de tal der er kommet frem og det må jeg sige er impronerende.

Giv Nintendo en stor hånd for denne milesten.
16-02-2007 - 00:43

10 ting at lave i CrackdownStødte lige på denne usædvanlige sjove video som der er nogle der har lavet med demoen af Crackdown. De viser 10 ting som man kan gøre i Crackdown, meget sjovt.


15-02-2007 - 00:59

Vind Prince of PersiaDonWernerDK blev yderst kendt for sine konkurrencer på sin blog, så derfor laver jeg et såkaldt ripoff, eller hvis der skulle blive lagt sag, så kalder jeg det bare for patent problemer ;)

Præmien i den første konkurrence bliver intet mindre end "Prince of Persia: Warrior Within" fra Ubisoft. Spillet er naturligtvis til Xbox og har i gennemsnit fået 84% i anmeldelser rundt omkring.For at vinde herligheden her, skal man gøre følgende:

Sende en PB til "Gamemakerman" med titlen "Vind Med Gamermakerman1 - Det skal være mig!". Inde i denne besked skal man så svare på følgende:

1. Hvilket spil anmeldte Gamemakerman først for Xboxlife?

2. I hvilken anmeldelse stykke tekst brugt: "kan virke latterligt, så er xxxxx faktisk hjernedødt sjovt."

3. Hvilket Xbox 360 spil har modtaget højst score på Xboxlife?

4. Hvilken Life'er fylder 30 den 8. marts 2007?


Svarene må ikke røbes nogen steder og alle der sender 2 gange, eller vil have noget rettet, bliver diskvalificeret. Konkurrencen løber til og med 19/2 - 21:00, vinderen vil blive kontaktet derefter og annonceret på bloggen.
13-02-2007 - 15:21

Stol ikke end på dig selvA Scanner Darkly er en underlig størrelse af en film at være, da den har modtaget knaldgode anmeldelser rundt omkring, men har aldrig set sine runder i biograferne herhjemme. Filmen handler om Bob Archer (Keanu Reeves) som arbejder som undercover agent. Privat er han stadigvæk Bob Archer, men er blevet rodet ind i et netværk af stoffer og korruption. Da man arbejder med en speciel dragt på som gør at man ikke kan se hvem personen er, er ens identitet tophemlig.

Da Archer en dag bliver kaldt ind på sin overordnets kontor, så bliver han bedt om at skulle udspionere Archer selv, altså han skal holde øje med sig selv, da ingen ved at det er ham som er bag masken. Archer er blevet arhængenig af stoffet "substance D" under hans opklaring af det netværk han er roddet ind i, men mister helt sin personligehed.
A Scanner Darkly er en film der er svær at forklare, da plottet er meget anderledes end det man er van til. Som nogle måske kan se, så ligner filmen en tegneserie, men når man ser hele film i aktion, så ser den helt fantastisk og anderledes ud. Der bliver desuden spillet rigtigt godt i filmen af de mange forskellige skuespillere som man støder på og historien giver filmen et rigtigt godt twist.

Alt i alt er filmen meget forbigået, men den er bestemt værd at se fordi at den skiller sig meget ud, når det kommer til den artisiske og den måde at historien bliver fortalt på.

8/10 DVD skiver

13-02-2007 - 00:10

Verdens måske bedste film?Forestil dig at du er offer for et system som er dømt dig på forhånd, forestil dig at din verden bliver taget væk fra dig og dine eneste bekendte vil være samfundes afskum, i resten af dit liv? Det er de spørgsmål som "The Shawshank Redemption" stiller dig i starten.

Mød Andy Dufresne (Tim Robbins), en succesfuld bankmand, men også en mand med problemer. Hans kone er ham utro og det at han finder ud af det får ham til at drikke sig stangstiv imens at han sidder ude i sin bil for at konfrontere dem, men han kører hjem igen og på vejen smider han sin 38. kaliber pistol i en sø. Samme nat bliver hans kone og elskeren dræbt af en person med en 38. kaliber pistol, og det faktum at han var at finde på stedet gør straks ham til en mand der er dømt på forhånd.

Andy Durfresne bliver dømt til 2 livstidsdomme i Shawshank fængslet for en forbrydelse han aldrig har begået. Da han ankommer til fængslet siger han ikke et eneste ord, indtil han møder Red (Morgan Freeman). Red er den type person som kan skaffe alt i et fængsel, men det som Andy ønsker sig, er ikke noget normalt, men på samme tid så indser Red at der er noget specielt omkring Andy.Filmen er meget gammel efterhånden og fandt den selv til 25 kr i Fakta, ganske simpelt kan jeg kun sige at det er de 25 kr som jeg nogensinde har brugt bedst. Filmen er genialt fortalt og man kan virkeligt føle at Andy Dufresne er en virkelig person med følelser som ikke kun omhandler hans eget bedste.

Plottet i filmen er ligeledes om hans kamp imod det system der har sat ham inde, men i stedet for at han bruger alle sin kræfter på at overbevise sin uskyld, så vil han hellere bruge sin tid på at gøre tiden i fængslet bedre for alle, endda dem som er onde imod han.

Filmen fortæller hudløst ærligt om det at være en person som føler sig misforstået af samfundet, og om at der i denne onde verden, faktisk findes personer såsom Andy Dufresne. Det er en film som bliver godt fortalt visuelt og har ganske god lyd, men har måske en af de bedste og stærkeste historier der nogensinde er blevet fortalt.

10/10 DVD skiver til denne hudløst ærlige, men også geniale film.
11-02-2007 - 23:54

7 Grunde til at lade være med at købe PS3 på lanceringenSå er det snart tid til at PS3 lanceres herhjemme, men samtidig ser det også ud til at blive den værste konsol nogensinde for Sony, da de simpelthen ikke har forstået de principper som gjorde Playstation til det der skulle stå i ethvert hjem. Top 7 over grunde til at man skal lade være med at købe PS3 på lanceringen:

7:
Sony's måde at behandle det Europæriske market har været under alt kritik med PSP og de brilliere igen med PS3, ved at give os usandsynlige høje priser, intet ekstra som Amerikanerne/Japanerne ikke har fået og ikke mindst det faktum at vi igen er blevet set på som der laveste prioitet. Som kunde vil jeg slet ikke finde mig i det som Sony har gang i, når de hopper uden om deres løfter, samt vælger at skide dypt på os, ved at give os astronomiske priser.


6:
PS3 går til omkring 3500 kr i Japan og USA for 60 gb udgaven, jeg mener at det er komplet usmagligt at Sony ikke kan finde ud af at give os en prismodel der minder om det de kan lancere derovre, ved godt at der er moms og andre udgifter, men at prisen så skal være næsten 2000 kr mere holder ingen steder.

5:
Blu-Ray kan ende med at blive døden for PS3, da hvis det format ender som det nye betamax, så dem der køber en PS3, kan i værste fald skulle finde sig i at skulle betale ca 1500 kr for noget der ikke vil kunne bruges fremover, men igen kan det blive en stor succes, men så godt som PS3 klarer det lige nu, vil jeg kalde det for en synkende skude.

4:
Sony har siddet på nærmest alle udviklerne med PS2, men i det seneste 1½ år har vi set en ufattelig stor del af de udviklere hoppe på Xbox 360 i stedet for PS3. Playstation 3 får ikke titler såsom Bioshock, Alan Wake og en hel stribe andre spil. Der er også ufatteligt mange PS3 spil som er hoppet på Xbox 360 såsom Virtual Fighter 5, Assasins Creed og en del andre, men også den serie som i mine øjne reddede PS2, den serie var naturligtvis Grand Theft Auto. GTA IV er på Xbox 360 fra dag 1 og der er ufatteligt mange der gerne vil købe en ny konsol, bare for at spille GTA IV, så Xbox 360 vil uden tvivl komme til at vinde på Sonys bekostning.

Hvor blev alle Sonys ekslusive spil lige af, er skuffet sony, meget skuffet.

3:
PS3 er forældet fra dag 1, ikke på sin fine Cell Precessor, men derimod RSX grafikchippen. RSX er en meget gammel model når det kommer på det tekniske punkt, men udviklerne har let ved at bruge den teknologi da den jo er gammel, men derimod kan grafikken ikke forbedre sig markant som Xbox 360 kan. Vil skyde på at vi allerede har set 70% af det som PS3 kan grafisk, men et andet problem er at vi vil se meget få komplekse spil, da det kræver mange ressurser for et firma for at kunne lave fks ordenlig fysik via Cell, så vores spil vil kunne blive teknisk bedre, men visuelt vil de ikke kunne opnå det store og det vil være umådeligt få spil som faktisk vil kunne tage brug af meget af det som PS3 har at byde på.

2:
Udviklerne afskyr Playstation 3 da den er umådelig svær at lave spil på, vi har personer såsom John McCarmark som priser Xbox 360 for sit gode arbejdsområde og afskyr Playstation 3, da den er slemmere at udvikle på, end Playstation 2. En anden større person som har været inde på hvor god PS3 er at udvikle til, er ingen mindre en Gabe Newell. Gabe Newell er leder af Valve som jo står bag Half-Life serien og han vil ikke have at firmaet skal røre PS3 med en ildtang. Half-Life 2 til PS3 bliver lavet af EA, ikke Valve selv.

Som kunde vil jeg skide hul i om den er svær at udvikle til, men så igen har den en gigantisk stor indflydelse på hvilke spil vi ser til den.

1:
Det ser ud til at Sony faktisk har glemt alt om hvad Playstation navnet faktisk går ud på, da man i Playstation 3 får en Blu-Ray afspiller der kan afspille spil. Playstation 3 har ingen titler der er meget værd på nuværdende tidspunkt, de spil som allerede er på den, består af 75% multiplatforms titler som er bedst på rivaliserende platforme og resten er så en blanding af ekstremt dårlige, men også 2 okay spil. Playstation 3 mangler en stortitel til at drive den frem, Xbox 360 lancerede med en okay lancering, men fik jo helt store titler i foråret som Fight Night Round 3, Oblivion og GRAW, hvor er titler på størrelse med disse så på PS3 lige nu?

Playstation 3 har dog 2 ekstremt store spil i vente i form af MGS 4 og FFXIII, men personligt må jeg sige at FFXIII er som et dødt projekt for mig efter den umådelige store skuffelse som FFXII var for mig. MGS 4 kan lokke mig til at købe en PS3, men vi snakker om en titel som vi ikke ser om mindst et års tid.

             
10-02-2007 - 19:16

Et lyspunkt i en døende genrePlatform genren er efterhånden en af de genre der er ved at dø grundet den lille støtte der generelt er omkring disse spil. I de seneste år har vi kun haft Rachet & Clank samt Jak & Daxter serien, som store spil i geren. Rare var i Nintendo 64 dagene nogle af de største når det kom til adventure spil, da de frigav Banjo & Kazooie, men der var også et spil mere fra dem, som blev hyldet af anmeldere rundt om i verden. Det var "Conkers Bad Fur Day", spillet opnåede aldrig rigtigt at blive en succes på verdensplan, da spillet udkom meget sent i Nintendo 64'erens levetid og så aldrig en udgivelse i det meste af Europa.

Rare blev for år tilbage opkøbt af Microsoft selv og Rare besluttede sig for at lave et remake af spillet, da de mente det fortjente mere anerkendelse end det fik. "Conker: Live & Reloaded" var født og var et tæt remake af det originale spil, dog med online spil.

Spillet ser, lyder og spiller helt fantastisk, spillet er næsten så godt grafisk at man skulle tro at man sidder og spiller et Xbox 360 spil, da spillet virkeligt er flot og selve den artisiske stil er helt i top. Spillet har en god længde, det tog vel en små 8-10 timer at komme igennem det, der er et par enkelte steder hvor at spillet kan irretere, men alt i alt er det en fantastisk og faverig oplevelse som er i vente for enhver der kan lide platforms spil.

En af de ting som Conker gør så godt, er humoren i spillet. Spillet oser langt væk af morkskab og makabre ting som man ikke ville kunne tænke sig til, fks er der en boss der er en stor lort med majs som tænder og den synger naturligtvis opera.

Spillet kan findes til så små penge nu om dags og kan spillets på Xbox 360, så man skal ikke snyde sig for denne perle af et spil, hvis man ikke har spillet Bad Fur Day før.

9/10
10-02-2007 - 14:56

Vinterferie gaming

Så er det endeligt blevet Vinterferie og udover at jeg skal en del i byen, så skal der også spilles følgende spil igennem:

Crackdown
Ninety Nine Nights
Conker: Live & Reloaded
Red Steel
Wario Ware Smooth Moves
The Legend of Zelda: Tvillight Princess
Super Monkey Ball: Banana Blitz
Root Beer Tapper
Just Cause

Glæder mig meget til det :)
08-02-2007 - 20:09

I am the great migthy poo!...

Har lige fået Conker til Xbox og spillede lige lorte bossen igennem, hans sang er ret interessant, men Nintendo 64 udgaven er satme alt for griner og ja det er Nintendo selv der udgav spillet dengang.

07-02-2007 - 17:34

3D projekt runde 2

Nu er jeg kommet videre med mit projekt og besluttede mig for at lave hele scenen om igen imens at jeg filmede det tog 55 min som så skal klippes sammen og forklares. Mit slut resultat af genopbygningen i det 55 min blev dette:


Tyrk for at se større udgave
06-02-2007 - 16:35

The smoothest move

Så kom Wario Ware: Smooth Moves ind af postkassen og jeg må sige at jeg er improneret, har dog desværre ikke haft den helt store tid til at spille det pga mit eksamensprojekt, men det er rigtigt fedt.

Smooth Moves er i bund og grund 200 minispil der er pakket ned i en masse små historier og der er masser af positioner man skal bruge for at klare de mange små minispil. Min personlige favorit er dog Wario Dance, det er bare humor af topklasse, da du skal stå og fægte vildt sindsygt rundt mens at du skal koncentrere dig om det der sker på skærmen.

Desværre kan Wiimoten ikke lige altid være lige god i alle minispil, men Wario Ware: Smooth Moves er uden tvivl det spil som bruger Wiimoten på den bedste måde, kort sagt genialt. Glæder mig til at få fyret noget mere af til spillet da det er super sjovt.
05-02-2007 - 22:56

Ja, jeg gamer...

Har været med siden Xbox 360 blev lanceret og har spillet følgende spil på den:

Gears of War
Just Cause
Blue Dragon
Enchanted Arms
Outpost Kaloki X
LUMINES LIVE!
Bionicle Heroes
BulletWitch
Heavy Weapon
DIG DUG
Wik: Fable of Souls
Gauntlet
NEW RALLY-X
DOOM
Frogger
Street Fighter II'HF
MS.PAC-MAN
Viva Pinata
Assault Heroes
Ultimate MK3
RoboBlitz
Geometry Wars Evolved
Tony Hawk's Project 8
Battlefield 2: MC
F.E.A.R.
Call of Duty 3
Superman Returns
Oblivion
Texas Hold'em
Small Arms
Zuma
PlayOnline Viewer
Perfect Dark Zero
Marble Blast Ultra
MRVL Ultimate Alliance
Contra
LEGO Star Wars II
Splinter Cell D.A.
Condemned
IMPORT TUNER CHALLENGE
UNO
Scramble
Cloning Clyde
Rigde Racer 6
Smash TV
Prey
DEAD RISING
Burnout Revenge
Saints Row
TotemBall
Time Pilot
PAC-MAN
Rockstar Table Tennnis
Chrystal Quest
GALAGA
Rumble Roses Double X
DW5 Empires
Joust
Hitman: Blood Money
NHL 2K6
PGR3
FIFA 06 RTWC
NBA LIVE 06
Top Spin 2
Hexic HD
Quake 4
FINAL FANTASY XI
Madden NFL 06
DEAD OR ALIVE 4
FC Instincts Predator
G.R.A.W.
Tomb Raider:Legend
NFS Most Wanted
Kameo
Mutant Storm Reloaded
EA SPORTS FN 3
Call of Duty 2
American Wasterland
King Kong
Gun

Det er så alle 80 spil jeg har gamet på min Xbox 360 so far...
05-02-2007 - 16:41

The Smoothest 3D graphics project & Wario!

Så er det projekt uge for mig og jeg har valgt at lave en DVD om historien af 3D grafik, brugen af det og ikke mindst hvordan man laver det. Jeg vil fortælle om teknikker af det og vil vise det via et eksempel på et blad jeg har lavet.

Billed af mit projekt:


Tryk på den for at se den i en større udgave, jeg håber meget at projektet går godt, så vi må se hvor godt det jeg afleverer på fredag bliver.

Derudover blev Wario Ware: Smooth Moves også lige bestilt, tror personligt at det er det bedste spil på Wii'en, Zelda må vente til Vinterferien.

02-02-2007 - 21:48

Kvatch, back in action

Da jeg ikke har haft meget tid til at lege med mit Oblivion mod og troede det var gået tabt, har jeg fundet det igen og er i gang med det igen, nye billeder af moddet kan ses lige her:

Soldiers about to enter Kvatch

City outside

Mighty cathedral of kvatch

New vs old walls

Streets of Kvatch 1

Streets of Kvatch 2

Streets of Kvatch 3
01-02-2007 - 22:28

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, part 2


Så er der gået over 24 timer siden at jeg købte min skinnende nye Wii konsol og må sige at den er ganske lækker so far. Eksta features såsom at kunne checke Vejret og Nyhederne er ekstremt cool lavet, men det bedste af disse ekstra ting kommer i form af Wii Browseren. Den fungerer uden problemer, det er nemt at skrive ting i den, den har et favorit system og den understøtter youtube.

Wii Sports er ganske sjovt, fik lige 277 i bovling spillet og tennis er rigtigt sjovt, men golf, baseball og boksning har ikke fanget mig synderligt, dog stadigvæk et rigtigt godt spil at sælge med maskinen da det viser hvad den kan.

Call of Duty 3 impronerede mig ikke synderligt, måske fordi at jeg havde Xbox 360 udgaven først, så er styringen helt anderledes. Monkey Ball Bannana Blitz har dog formået at impronere mig meget da spillet bruger Wiimoten på en meget sjov måde, dog kan nogle af party spillene godt være lidt svære at sætte sig ind i, da Wiimoten ikke lige altid vil det du vil, ellers ret sjovt spil.

Glæder mig til at få en Wiimote mere, Wario Ware Smooth Moves og ikke mindst The Legend Of Zelda: Twillight Princess. En Xbox 360 killer er den dog ikke so far, men glimrende suppliant til folk der allerede ejer en Xbox 360.
Følg Xboxlife her