Gamemakerman's blog
31-03-2007 - 15:17

På sightseeing i byerne



Den anden BD Video:

30-03-2007 - 16:46

KANE LIVES!!!

Så fik jeg lige hentet min Kane Edition af Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Jeg må sige at ekstramaterialet fra Kane Edition er meget fedt og pakken har et lidt federe touch med den altid badass kane på forsiden.

Jeg vil skrive meget mere om spillet senere, men af det jeg har prøvet, så er C&C tilbage i storform.


26-03-2007 - 15:02

Den dumme dør





Her er så en video af den dør som er en rimelig svær achievement at få.
25-03-2007 - 18:55

Hvad vil i gerne se af Blue Dragon?



Da jeg ved at mange herinde venter på Blue Dragon og gerne vil se mere til spillet, så vil jeg gerne høre hvad folk gerne vil se af spillet, som de undrer sig over, det kan nemt være at der ryger en video af noget af det man gerne vil se op :)
25-03-2007 - 04:28

AI når den er bedst

Sad lige og optog lidt GRAW 2 video og jeg kom ud for en lidt sjov fejl. Check det ud:


24-03-2007 - 21:13
23-03-2007 - 13:04
23-03-2007 - 02:13

Playstation 3 i Australien = Epic Failure

I et land med over 20 millioner indbyggere, så er Australien et stort land og et land med store økonomiske muligheder. Australien har også en del gamere som ligesom alle andre gerne vil have det nyeste. Xbox 360 klarede at få en fænomonal lancering med 30.000 solgte enheder efter 4 dage og Wii toppede det med 32.000 solgte enheder. Nu er det så Playstation 3's tur og det ser ud til at der er langt op til konkurrenternes tal.



Sony's lancering af PS3 fandt sted i Pitt St. Mall inde i midten af Sydney. Der var linet op til den helt store event, der var sat store rækværke op for at holde styr på den kødmasse de forventede at se, samt en masse PS3 reklame ting. Indtil klokken 23:00 (Lokal tid), så var der mere sikkerhedspersonale og journalister end der var kunder. Med en time før salget begyndte, så var der kun dukket 40 mennersker op!



Ved midnat var der kommet en del flere mennesker, men da mange af dem har venner eller familie med, så er tallet af faktisk PS3 købernde kunder meget lavt. Et event som dette plejer at tage en del tid før man er færdig, men de satte en impronerende rekord på 7 minutter fra at den første maskine var solgt og til den sidste kunde skred igen, impronerende.



Billederne er venligst lånt af Kotaku
20-03-2007 - 23:57

Hands on: Playstation 3, Motorstorm og Formula 1

Så fik jeg mine svedige og fedtede fingre i en PS3 for at kigge lidt på hvad den kan og hvad alt hysteriet er omkring. Lad mig sige med det samme at jeg er vældigt skuffet over hvad jeg prøvede.

Playstation 3 hardwaren
Nu er Sony's svar på verdens mest solgte hjemmekonsol så blevet erstattet af den nye og bedre PS3, men er det så en opfølger der er noget værd? Maskinen er stor, ja den er rigtig stor når man bare ser på den og designet er heller ikke alt for flot, men den har en rigtig flot overflade og intet unødigt der stikker ud.

Jeg prøvede PS3 på en 26' Sony HDTV med PS3 sat til via HDMI og hele menu systemet, samt video afspilning stod knivskarpt som 720p videoer gør på Xbox 360. Menusystemet er som taget fra deres PSP og har også alle de funktioner + en del mere end PSP. Video afspilleren er ganske okay, men desværre lidt forvirrende at finde rundt i, samme gælder for dets musikafspiller. Fremvisingen af billeder er ganske fin som standard, dog kan man også vælge at den smider billederne ned på et virtuelt bord, det er ganske flot lavet, men man får sgu den store oplevelse af sine billeder på den måde.

Der er lige lidt for mange muligheder at vælge imellem inde i settings, da det ene bare er listet over det andet, i stedet for at være indsat i katagorier der passer til hinanden. Det flow som der er skabt som baggrund er ganske fint lavet, men menusystemet er bare for tomt og forvirrende lavet. En ting som jeg var ganske nysgerrig omkring på PS3, var deres "Playstation knap". Jeg klikkede på knappen i en demo og der skete intet, jeg prøvede igen, intet svar, men så holdte jeg den inde og frem kom så en menu der spurgte mig om jeg ville slukke min konsol, joystik eller gå til menuen. Jeg var lidt skuffet, da Sony efter min mening bare skulle ha rippet microsoft for deres blade feature, nu hvor de var i gang.

SixAxis føles som DualShock, uden shock, altså jeg kalder den bare dual for den er ikke andet. Jeg savner VIRKELIGT rumble i spil såsom Motorstorm, jeg mener bare at Sony skulle have betalt deres licens penge til rumble featuren i stedet for at tabe rettighederne i retten, som der jo alligevel har købt nu, SixAxis med rumble, bare vent det kommer snart. Det eneste som faktisk er lavet om udover det trådløse og PS3 knappen, er 2 triggers som sidder bagpå. De har modstand og er dejlige at presse på denne gang, stor optur.

Motorstorm Demo
Jeg glædede mig personligt meget til at spille denne demo, og blev meget overrasket over at demoen faktisk var rigtig ringe. Der er simpelthen ingen hastigheds fornemmelse, det er bare mudder som stille forsvinder under dig uden nogen form for egenligt pust i gameplayet. Du trykker bare på køre og så er du afsted, du kan også bruge noget turbo halløj så du kører hurtigere, men holder du den inde for længe, ja så eksploderer du. Eksplosionerne ser sjove og fede ud, de første 3 gange, resten er bare kedeligt fyld som man kan glo, der mangler den sindsyge fornemmelse spil som Burnout har.

Grafisk skuffede spillet mig dog meget, der absolut ingen variation i dine omgivelser, det er bare bjerge og mudder du kører rundt i. Spillet er alt for lyst, de samme teksturer er brugt lidt for mange steder og det hele følers alt for falsk i forhold til den realistiske stil som de er gået efter. Det er bestemt ikke grimt, men det er bestemt ikke særligt pænt.

Det var ikke røvkedeligt, men det er bestemt ikke den arcaderacer som jeg havde forventet at spille. Jeg blev dybt skuffet over denne demo, jeg håber at den endelige udgave er bedre.


Formula One Demo
F1 har aldrig sagt mig ret meget når det kommer til spil og havde derfor ikke verdens vildeste forventninger til spillet, men blev positivt overrasket. Gameplayet er næsten helt spot on, da du har en god styring og formidabel fartfornemmelse, men desværre er spillets AI helt hen i skuret. Prøvede flere gange i løbet af demoen at en af de andre bare jordede op i røven på mig og sendte mig ud i et stort sving + han fik ingen penalties eller noget.

Grafisk lignede spillet en perle på billederne, men desværre er grafikken meget grim, dog så ligger man heller ikke mærke til så meget når man flyver afsted. Spillets framerate lå konstant på et godt område og gjorde oplevelsen meget god.

Alt i alt et spil som jeg faktisk godt kan finde på at købe til maskinen.

My thought's


Og hvis du vil vide alt om PS3, så husk:
http://www.console.dk/playstation3
16-03-2007 - 22:32

Jeg er officielt solgt

Det lader til at jeg skal have en Playstation 3 i år alligevel:








Trailer
14-03-2007 - 17:46

EFB fan goes nuts...

En af mine gamle venner var inde og se EFB - FCK her i Søndags. Han går rimeligt meget op i alt det boldspil og uden at vide det, blev han faktisk optaget i et af sine boldanfald. Det har sgu været en god griner med denne video, som uden han vidste det, blev lagt på Youtube :P

12-03-2007 - 22:25

Spøgelserne er landet

Så landede vores anmelder eksemplar af GRAW 2 så hos mig, og i kan forvente en stor anmeldelse af spillet, her senere på ugen.
12-03-2007 - 00:42

Fahrenheit movied - Part 1

Som et lille sjovt projekt har jeg besluttet mig at klippe Fahrenheit mellemsekvenserne sammen til en film agtig ting halløj. Bare et sjovt projekt :P

09-03-2007 - 12:40

Jamen??? WTF!...

Som forberedelse til Command & Conquer: Tiberium Wars, har jeg købt The First Decade pakken. Glædeligt som jeg går ud af butikken med mit spil i hånden, sker der noget jeg simpelthen ikke kan lade være med at stå og tænke WTF til. Der står en varebil (Se type i bunden) og losser varer af, da manden der kører den lige skal ind i butikken med et par ting så sker det utænkelige. Midt i gågaden for højlys dag, bliver den sgu nakket!

Man kan høre at der bliver gasset voldsomt op og bilen stormer afsted, dog har han probs med gearet, så den stoppede faktisk, lol. Der bliver gasset op igen og med bagdøren åben ind til varene, får dytten alt det den kan trække ud af gaden. Heldigvis står der ingen foran bilen, men vi snakker alligevel for mange mange mange tusinde krs varer der forsvinder. Leverandøren kommer ud af butikken da han hører larmen, men da er den væk og så råber han "HVOR ER MIN VOGN!", alle vidnerne siger så det der er sket og han ringer til centralen: "Min vogn er sgu blevet stjålet..."

WTF siger jeg bare efter sådan en oplevelse.


08-03-2007 - 22:09

Doh, check tingene før masserne kan se det!

Jep, vi lever vel i Danmark?




08-03-2007 - 15:10

Mario Doom!

Nogensinde tænkt på hvis Nintendo lavede doom?


01-03-2007 - 21:22

Mission Mirai - Dag 1

Så fik jeg endeligt mit HDTV hjem i stuen og for 5 kilo ris må jeg sige at være meget improneret. TV'et er 32 tommer og utrolig god kvalitet på Xbox 360, så snart den er instillet ordenligt, dog er den lidt dum at installere kanaler på. Jeg vil opdatere med meget mere snart, men her er et par hurtige billeder med min mobil, så ikke verdens sygeste kvalitet.









01-03-2007 - 08:54

Mission Mirai

Så skal jeg ned i TDC i dag eller i morgen for at hente mit nye Mirai TV. TDC kører den i skrivende stund til 4999 kr, så det må siges at være billigt + at billedet på TV'et er intet mindre end fantastisk til sin pris, efter hvad jeg har set og læst.

Det er slet ikke verdens bedste TV, men til 5 kilo ris så klager jeg ikke over det, så glæder mig bare til at få den hjem i stuen, skulle der være noget jeg ikke kan lide ved tv'et, så yder TDC jo 14 dages returret :)
Følg Xboxlife her