Gamemakerman's blog
25-07-2007 - 15:04
24-07-2007 - 06:01

Stewie for Governor!

Så fik jeg gang i Forza og min første kreation med venyl editoren er Stewie fra family guy. Stewie for Governor!


21-07-2007 - 00:03
18-07-2007 - 23:46

! ! !FINALLY! ! !

Det er nu intet mindre end 30 dage siden at jeg sendte min Xbox 360 til reperation. Efter talrige opkald til Microsofts til dels latterlige support, fik jeg til aften endeligt denne email:

"Your Xbox Video Game system has been shipped!  You can expect to receive it in 2-5 days.  Thank you for your patience and get ready to get back into the action!"

Så kan jeg endeligt få spillet Forza Motorsports 2, men det er abnormalt latterlig service man bliver stillet med. Specielt lige nu er den helt galt, supporten tager tit slet ikke telefonen, reperationstiden er blevet 2 uger forlænget. Det kan ikke passe at denne her type service er lovlig under dansk lov, lad os håbe at forbrugerådet kan kommet ind i denne sag, da det er lidt fishy det her.

18-07-2007 - 13:14

Star Wars

Skou postede lige den tyrkiske version af Rambo. Der skal være lidt respekt for vores tyrkiske filmagere i dag. Så nyd den tyrkiske udgave af Star Wars, komplet med musikken fra Indiana Jones:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7069307816427160377&q

14-07-2007 - 19:42

E3: Game of the Show

E3 er jo ovre nu og selv om eventet var mindre, så var der bestemt en masse gode spil i år. Der var dog meget få annonceringer på messen, dog så var der en annoncering som skilte sig utrolig meget ud i forhold til de mange andre spil.

Dette spil var EchoChrome og jeg mener at denne lille titel nemt kan gå hen at blive det næste store puzzle spil siden Lumines. Jeg er helt og adeles betaget af hele conceptet bag EchoChrome og det blev spillet som stjal E3 for mig.


13-07-2007 - 00:08

E3: Min mening om de 3 store konferencer

Som Skou jo tidligere også havde et blog indlæg om hans mening om de 3 store E3 events som Microsoft, Nintendo og Sony jo afholdte. Her er min mening om deres shows:

Microsoft

Microsoft har etableret sig selv som en af de største indenfor konsol gaming og har leveret nogle rigtigt gode E3 shows førhen, men i år tabte de desværre pusten. De lagde ud med Corporeal som spillede deres version af Halo temaet, rigtigt fedt initiativ. Så leverede de en noget fesen udgave af on-stage show med Rock Band som Peter Moore og hende der skulle synge, fuckede up.

Det er fedt at de kun viser spil som kommer i år på deres event og havde endeligt dato
 på titler som folk ventede på. Microsoft leverede nogle rigtig gode demoer og spil, men de manglede simpelthen annonceringerne som alle ventede på. Vi fik video marketplace, Buzz ripoff og Elite datoen, men eller ikke rigtigt noget stort.

Microsoft beviste uden tvivl at de har årets bedste spil på Xbox 360, men desværre så har de heller ikke mere at sige på E3. Intet nyt, stort eller overraskende og sammen med et noget tamt event, så var det lidt en skuffelse.

Nintendo

Meget kan siges om Nintendo, de startede stort set konsol branchen i sin tid, har altid været gode til innovation og har overlevet hvor andre har fejlet. Nintendo har derved haft det ry som gjorde dem til Nintendo og efter deres E3 event, så har de klart misset det som jeg ser Nintendo som.

Nintendo bød på snak om hvor godt DS og Wii har solgt, samt det at kvinder bedre kan lide Wii end Xbox 360 og Playstation 3. De gav dato på Super Smash Bros Brawl og Super Mario Galaxy, men den eneste store spil annoncering de kom med, var Mario Kart Wii som så sindssygt grimt ud.

Efter 1 time med dumme film, kedelige tal og en masse ligegyldig snak om titler som man enten kender eller ikke interesserer sig for, så kommer Nintendos store annoncering! Nintendo mener åbenbart at de ikke behøver at have store og gode spil med til E3 som de kan vise, men de mener at hele branchen skal revolutioneres af... EN BADEMÅTTE!

Wii Fit er den dummeste ide jeg nogensinde har set og da de viste den, så det ud til at Miyamoto var ved at tabe den, samt græd lidt. Bademåtten er plastic hvid og ser noget så grim ud så det kunne være løgn, men det er vel det indeni som betyder noget. Wii Fit kan måle din BMI og hvorfra på måtten der kommer tryk fra, deres demo af et fodbold spil beviste hvor dårligt det egentligt virkede i forhold til real life.

Jeg er skuffet udover alle grænser, jeg kan slet ikke forstå hvordan Nintendo kan lave noget så urelevant til gaming og ikke havde andet end titler som vi allerede kendte til at bakke sig op af.

Det er en stor ommer Nintendo!

Sony

Som de sidste kunne Sony vise hvad de havde og stik imod alle mine forventninger, så havde de faktisk den innovation som jeg savnede fra Nintendo og de annonceringer som Microsoft ikke havde med.

De lagde ikke ud med at sige hvor store og gode vi er, de bombarderede os heller ikke med tal og talte faktisk fornuftigt ud til mig. De annoncerede deres nye PSP som er 33% lettere og 17% smallere, samt den kan smide video ud på en skærm og koster det samme som en almindelig PSP, dog så kommer den med 1 spil og 1 gb memorystick.

Efter den store optur med den nye PSP så fik undertegnet et stort chok over hvad Sony havde planlagt til deres Playstation Network. LitleBig planet var fantastisk som altid, Home så okay ud og titler såsom Wipeout HD som man kan købe online er rigtig fedt lavet.

Det der dog stjal hele deres Playstation Network snak var dog spillet EchoChrome. De pralede med at have skabt det spil med mindst grafik nogensinde og det passer. Det er en helt hvid skærm som har sorte streger på som spillet går ud på. På de streger går der en mand og ham skal man få ind i mål på den ene eller anden måde. Du skal rotere disse streger i en form for 3D så de streger der ikke kan ses, tæller ikke. Jeg elsker hele ideen med EchoChrome og spillet ser helt fantastisk ud! Innovation over alle grænser!

Unreal Tournament 3 og Haze kommer eksklusivt til PS3 i år, så det var lidt en stor ting med Unreal og noget af det Sony havde brug for. De vil integrere PSN med mobil telefoner og vi så en kort demo af Phil Harrison der brugte sin mobil til at sende et billed ind til sit Virtual Space i Home.

Samt en masse andre gode ting, så havde de også det nok mest chokerende på hele E3 endnu. Denne chokerende ting var ikke noget nyt, men derimod var det den demo som de viste af Killzone 2. Det er gjorde det helt store med Killzone 2, var at det faktisk næsten levede op til den CGI trailer som de frigav ved E3 05.

Sony havde masser af gode ting at vise og en masse nye gode annonceringer, men desværre så er deres spil lineup for i år meget dårlig og heller ikke så sindsyg god for næste år, i modsætning til Microsoft.

.. og vinderen er
Microsoft : 6/10
Nintendo : 2/10
Sony : 8/10

11-07-2007 - 17:54

E3: Ace Combat 6 Demo

Så landede denne fede demo på marketplace, prøv den nu!11-07-2007 - 08:43

E3: Sonic the Hedgehog (XBLA)

Så er Microsofts E3 event løbet over stablen og til trods for de ellers mange gode spil, så er jeg lidt skuffet over at der ikke var mere nyt fra dem. Ser ud til at vi må vente til X07.


10-07-2007 - 18:49

E3 Hype #4

Mon Nintendo Teamer op med Activision om denne titel?


09-07-2007 - 23:15

E3 Hype #3

Mon vi ser denne titel som et samarbejde imellem Ubisoft og Konami?


08-07-2007 - 22:39

E3 Hype #2

Mine tanker går på Sony:


07-07-2007 - 18:56

E3 Hype!

Nu er det jo meget snart E3 og jeg tror at jeg har opsnuset hvad Microsoft har på vej til os:


06-07-2007 - 03:15

Alone in the Dark

Første glimt af gameplay!
05-07-2007 - 01:28

Forza 2

Så er Forza 2 endeligt på vej til mig. Håber microsoft så kan levere min konsol på mandag som lovet.


Følg Xboxlife her