Gamemakerman's blog
17-09-2009 - 11:06

Uncharted 2 Multiplayer Demo

   Så landede min Uncharted 2 Multiplayer Demo kode endeligt og fik hurtig tjekket selve Machinima delen af demoen. Der findes kun et ord der beskriver denne del og det er GENIALT!

   Har selv taget billederne her, man skal bare trykke på dem, for at se dem i stort format.
   Denne del indeholder super mange spændende funktioner til alle formål, hvis man vil lave noget machinima baseret på Uncharted indholdet. Har man en mikrofon tilsluttet sin PlayStation 3, så vil personerne bevæge deres mund i på en ganske fint måde, altså man kan let levere overbevisende dialog.

   Spillet gemmer desuden automatisk de seneste XX antal spillede multiplayer runder, altså det er let at gemme sine magiske øjeblikke hvis man oplever noget specielt, mens man spiller.   Derudover så kan man selv lægge en masse special effekter på sin scene. Disse effekter kan være at sætte fokus på en person, farvejustering, kamera tiltning og et par mindre funktioner som kan give din scene et specielt look.

   Man kan eksportere billeder i 720p og disse sendes let ud på ens XMB, så man skal ikke bøvle alt for meget med at overføre disse billeder til ens PC. Derudover kan ens film uploades til nettet, men dette har jeg ikke lige haft tid til at rode med.   Den mest geniale funktion kommer dog i spillets lille legeplads, en bane som har grundlæggende teksturer og funktioner som man så kan lave forskellige bevægelser i. Denne bane indeholder også alle våben, hvis man skulle mangle et par ting i sin scene.

   Disse bevægelser kan så sættes bag en green screen, altså så kan man senere fjerne denne grønne skærm rundt om ens person, sådan at personen kan sættes over i en anden scene. GENIAL funktion at have, da dette lader spilleren lave mange kreative ting uden at være begrænset til spillets baner.   Hele pakken er genial, men det er to meget store mangler, faktisk nogle super store mangler.

1. Man kan ala Halo 3, kun gå frem i filmen, altså det kræver super meget unødvendig arbejde at finde den rette kameravinkel til den givne scene, et super stort minus hvis man har en længere scene.

2. Ingen direkte video export. Det er så super dumt at vi ikke kan markere xx antal sekunder vi kan få lagt ned i en MPEG2 fil på vores PS3, det vil uden tvivl blive den helt store forhindring for mange der vil lave noget machinima af høj kvalitet. Derfor skal man ud efter et capture kort, hvilket for mange giver en tvivlende kvalitet, ellers skal man ud efter HD capture udstyr, en ting jeg heldigvis snart får.

   Men det er bare super ærgeligt at vi ikke må eksportere vores ting ned på vores PlayStation 3, da dette simpelthen ødelægger det potentiale for mange der sidder derude med en lille drøm om at lave lidt video med dette værktøj.   Alt i alt er jeg super imponeret over hvad Naugthy Dog har formået at lave med deres machinima mode, da det simpelthen har alt hvad man skal bruge for at lave noget godt. Desværre er det rigtig ærgeligt at man ikke kan spole tilbage i sin video tilbage, men dette er blot en mindre mangel, da man hurtigt kan gå tilbage til starten og så gå frem til der hvor man gerne vil filme.

   Den største mangel er video eksport og det er simpelthen for ærgeligt at man ikke kan dette, da det ville gøre selve optagelses arbejdet så meget bedre. Jeg vil dog anbefale folk at lege lidt med det, for det er bare super lækkert lavet.
07-09-2009 - 07:24

Sandheden om Oceanic 815 styrtet

I går fandt jeg en ganske sjov video fra en dum b-film, hvor en haj angriber og smadrer et fly. Med det samme tænkte jeg jo på tv-serien LOST og via youtube fik jeg lige remixet dem :)


Følg Xboxlife her