Gamemakerman's blog
29-04-2011 - 19:19

UDK iPhone Test

Som jeg nævnte tidligere i dag så har jeg købt et Apple iOS developers abonnoment der gør sådan at jeg kan udvikle og afvikle applikationer til iPhone/iPod/iPad. Jeg synes lige jeg ville teste hvordan det hele ville virke med elementer jeg selv laver.

Selve videoen her er filmet via UDK's Mobile simulator som gengiver det som det nogenlunde ville se ud på ens iPhone og udover lidt forskel i skyggerne samt interface skaleringen, så ligner og yder det stort set det samme som det ses her.

Billeder af iOS udgaven kan ses under videoen.


29-04-2011 - 05:22

Nu med Apple iOS udvikler konto

Fik endeligt taget mig sammen til at købe et Apple iOS udvikler abonnoment så jeg kan teste det jeg laver i UDK på en reel platform (min iPhone 4), så nu skal der sku roddes med UDK her til sommer :)

 Lavede lige en meget hurtig test hvor man styrer en rullende bold og kamera med de to on screen joysticks der er på skærmen. Billede 2 skulle have en knap hvor der stod "New Game" der hvor det gennemsigtige sorte stykke er, højst sandsynligtvis mig der gemte teksturen i forkert opløsning til iOS.

Tryk på et billede for at se dets originale størrelse. 
03-04-2011 - 20:36

Beyond Good & Evil - Xbox/Xbox 360 sammenligning

Fik fingrene i et eksemplar af Beyond Good & Evil til den gode gamle Xbox, så synes lige jeg ville sammenligne forskellene mellem originalen og den opdaterede Xbox Live Arcade udgave.

Følg Xboxlife her