Gamemakerman's blog
22-02-2007 - 13:16

The End - Min drømme spil ide

Jeg har altid drømt om at ville være med på at lave et historiedrevet spil. Spillet jeg har i tankerne ville hedde "The End". The End er ikke noget vildt tjubang skyde klitché spil, men derimod et historiedrevet adventure spil som går ned i punkt på at drive spilleren ind i et miljø som er skabt rundt omkring din persons omgivelser.

Min tanke omkring spillets start er:

Det er en mørk aften, vi ser vores 17 årige hovedperson der tager et hiv af sin smøg. Enkelte lys der kommer fra nærliggende lygtepæle, lyser ham lidt op. Hans tanker kredser om hvorfor verden er så ond imod ham. I det fjerne kan man høre et tog komme kørende. Kameraet zoomer ind imod hans øje og skifter over på et tog i fuld hastighed der nærmer sig. Badet i lyset fra toget hopper vores person ud foran toget og lyset blænder kameraet totalt hvidt. Nu forsvinder det hvide lys væk og vi ser et almindeligt teenagers værelse. Det er en uge tidligere og vores eventyr er begyndt.

-Det vil spænde sig over en uge op til den sidste begivenhed som vi ser først og om hvorfor.

-Dagbogen vores person har vil fortælle om hvad der leder op til slutningens historie, men enkelte sider med info om visse events, disse sider vil dukke op som events'ne om disse ting sker, altså det kræver at du som spillet vil skulle indleve dig til at skulle forstå profilen af ham.

-Det vil spænde over en uge og hver dag vil som udgangspunkt tage 1½-2 timer af skulle finde sig igennem.

-Det vil være et semi-freeroam spil, da du ikke skal hoppe rundt i et kæmpe område, men derimod skal du tage til visse keypoints, dog uden at det skal pointes derover, altså at der skal tænkes logisk overfor plottets udvikling.

Slutningen har jeg en meget specielt ide om, men vil ikke blive fortalt her.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her