Gamemakerman's blog
31-01-2007 - 19:13

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Så kom Nintendos nyeste konsol lige hjem til mig og jeg må sige at Nintendo har ramt spot on med konsollen. Første gang at man ser Wii i Action, så vil man blive lamslået over hvor lille og lækker den ser ud, den får Xbox 360 til at fremstå som et udyr.

Den fremstår som en lækker lille maskine som alle i familien kan bruge, ikke mindst fordi at interfacet er ekstremt godt, men også fordi at Nintendos helt store innovation Wiimoten er sat i brug. Du sidder ikke længere med en almindelig Controller, men derimod med en fjernbetjening som du kan pege med. Hele systemet virker fantastisk, men den kan til tider virke en tand for sensitiv, dog holder den 100% so far.Der er også den såkaldte Nunchuk med, den har ikke noget at gøre med Chuck Norris, men kan fungere som tilt controller og har 2 knapper, samt en analog styrepind.

Opras webbrowser er desuden utrolig lækker at bruge og hele ideen med at have en Mii, er ganske god.

Gode ting:
+ Utrolig god byggekvalitet
+ Den geniale Wiimote
+ Wiisports er gratis med maskinen
+ Wifi
+ Størrelsen

Dårlige ting:
- Forvirrende download system
- Intet DVD playback lige PT
- Ledningen imellem Nunchuk og Wiimoten
- Ingen Optisk udgang til lyd
- Grafikken
30-01-2007 - 00:07

Achievements, its White and Nerdy

Så er jeg næsten oppe at runde de 30.000 point i min Gamerscore og har siden maskinens lancering været en fast stamkunde på den danske top 10 liste over spillere med flest point, men hvorfor jagte disse achievements i stedet for at spille et spil for den rene glæde ved det?

Da jeg købte min Xbox 360 maskine var det på grund af at konsollen interesserede mig meget og har uden tvivl været den konsol som jeg har haft mest gavn af so far, nu er der så gået over et år og mange mange tusinde timer er faret afsted foran min Xbox 360. 1085 achievements, 29.800 points, 27,45 point per achievement eller 79 spil er det så blevet til. Achievements er ganske enkelt helt genialt fundet på, du får en trang til at ville se alt igennem i dine spil og i jagten på at opnå en høj score, så får du prøvet mange spil som du ellers aldrig ville have rørt med en ildtang.

Er lidt en Xbox 360 nørd må man vidst sige, men så igen har jeg fået en masse fantastiske oplevelser som jeg kan takke være min konstant søgen på achievements for. Condemned, King Kong, Table Tennis og GRAW er blandt de spil som jeg nok aldrig ville have spillet, men det er alle spil som har givet mig en del.

Min Xbox 360 nørd status kan vel lidt siges indeles i at jeg var blandt første i Danmark der fik den fulde version af Dead Rising, Xbox Live Vision Cam, Viva Pinata, Gears of War, Bullet Witch og ikke mindst Xbox 360's bedste spil so far: Blue Dragon. Mange ved nok allerede at jeg ejer 2 Xbox 360 maskiner, en PAL maskine fra lanceringen herhjemme og en NTSC J/Japansk Xbox 360.

Slider og slæber for jeres skyld for at kunne give jer info om de nyeste ting før alle andre, så jeg håber at i kan lide det. Lige en ting til sidst så vil jeg lige tillade mig at drille Hertzblut med dette billed:


29-01-2007 - 13:23

Scarface goes next gen, eller næsten da

Hvis man kan huske spillet Scarface som udkom i August til Xbox som jeg fik æren af at anmelde, så vil man nok også kunne huske at spillet var på vej til Xbox 360. Nu er der så kommet en annoncering af en port af spillet til en next-gen konsol op, men desværre ikke lige den konsol jeg håbede på. Nintendo Wii vil senere på året kunne gæste Scarface spillet, til stor ærgelse for mig, da jeg meget gerne så en Xbox 360 port af spillet.

                                          

Spillet formåede at impronere mig meget og er et dejligt solidt licens spil når det er bedst. Tony Montana kom nu på Xbox 360 please. For dem der ikke har læst anmeldelsen, så kan den findes lige her og spillet kan spilles på Xbox 360.
28-01-2007 - 20:57

Pirates of Silicon Valley

                                   
Pirates of Silicon Valley er en meget interessant film som fortæller om skabelsen af Microsoft og Apple, samt Bill Gates (Anthony Michael Hall) store stridigheder med Steve Jobs (Noah Wyle) som jo dengang var lidt af et pothoved. Filmen tager start langt før Apples storhedstid, filmen fortæller om den Steve Jobs som tog stoffer og dyrkede sin hobby med computere. Det sjove er dog at Steve Jobs og Bill Gates endte sammen med at skabe den succes som ledte til Apples succes. Microsoft som degang kun bestod af 2 personer var ude på dybt vand, men via god overtaling fik de IBM overbevist om at de havde et styresystem til deres computere, det var DOS, men det blev ikke skabt af Bill Gates, men en helt anden mand som de købte det af for små 50.000$.

                  

Skuespillet i filmen er ganske godt og den er meget godt lavet, men det føles lidt som om at filmen går lidt for hurtigt frem i handlingen til at man får alt med. Det er dog en film som på det varmeste kan anbefales hvis man kan lide at høre om de mange stridigheder som begge firmaer har haft.

7/10

28-01-2007 - 09:39

I'm on Crack!(Down) & Lost PlanetCrackdown er uden tvivl Februars største spil, men det tegner sig til at være lidt et "love it or hate it" spil. Demoen af spillet er uden tvivl rigtig fed, men desværre får man aldrig rigtigt et indblik i hvad spillet har at byde på når det kommer til historien/Smadre de helt store forbrydere. Dog så viste demoen sig at være rigtig underholdene i Co-op og tror personligt selv at det bliver det som man vil vende tilbage til, gang efter gang. Dog så tegner spillet sig til at være en ganske god og solid omgang underholdning, det er både grafisk og gameplay mæssigt, et spil som gør alt for at skille sig ud.

Nu må vi se hvordan det endelige spil det bliver, da der gerne skulle dumpe et anmelder eksemplar ind, i løbet at Februar måned.Har kun spillet E3 demoen af spillet, jeg var og er stadig bidt af denne demo, spillet er efter min mening rigtigt godt. Jeg glæder mig meget til at få denne titel engang i næste uge eller hvornår det nu bliver.

Ellers dukker der nok en mini anmeldelse op på min blog :)
24-01-2007 - 23:42

Verdens sjoveste magikere, reklamer og dræber biler

Meget sjovere bliver det altså ikke :)lige lidt reklamer
og the KILLER CARS!


24-01-2007 - 13:22

Mass Effect packshot


Da jeg ved at der er en del som glæder sig rigtigt meget til Mass Effect så vil jeg lige poste det officielle cover som spillet vil komme i, i Nord Amerika. Enjoy very much :)


21-01-2007 - 02:16Som nogle måske kan huske, så afslørede jeg sidste år at Xbox 360 var en opgraderet toaster, der var nok nogle som blev lidt forvirret, men folk kan lige genopfriske hukommelsen her.
Det var sådan en fætte min toaster bruger, og ja den passer skam og dur upåklageligt med en Xbox 360, så Xbox 360 er bare en billig toaster? Så vi skal se om det modsatte virker!Desværre så beviste mine eksperimenter ikke om det modsatte virkede med Rigde Racer, men mon man kan putte den i frituren så det bliver til Fridge Racer, hmmm. Dog så reagerede Dead Rising meget interessant på det, det blev til... BREAD RISING.


17-01-2007 - 22:52

Fik købt en del arcade spil her til aften for mine resterende Microsoft point, de er følgende + mini anmeldese.Kan huske spillet her fra dengang jeg fik Ridge Racers til PSP, det var et sjovt lille minispil man kunne spille, før det egenlige spil dukkede op. Jeg ved godt at det er en gammel arcade klasikker, men stadigvæk er gameplayet meget tamt og styingen er lige til skraldespanden . til at kunne retfærdiggøre 400 point. Spillet er dog meget nemme point og er relativt nemt at spille.

4/10Wik: Fables of souls er et meget gammelt arcade spil, det var der vidst da Xbox 360 blev lanceret herhjemme, men det holder på ingen måde Wik fra at være et godt platformer spil. Du skal styre Wik igennem en serie udfordringer og via spillets gode fysik, kan du få Wik til at lave de mest sindsyge stunts. Achievements i spillet er ret lette, men tager tilgengæld lidt tid at opnå.

7/10Heavy Weapon er spillet som er kommet på Arcade i dag, selvom at spillet bare ligner noget halvfesent XNA halløj, så er Heavy Weapon faktisk meget mere end det. Du styrer en Atom Tank som skal stoppe nogle Russeragtige styrker og til rådighed har du et stort arsenal af våben. Der er også en gigant af en atombombe med og spillet er rendyrket spas. Humoren er rigtig god og styringen, samt Xbox Live delen er meget solid.

8/10Det er en gammel arcade klasikker, men dog også en meget dårlig en. Gauntlet har ingen rigtig mening og det er virkeligt tamt at spille, der er desuden RIGTIG mange fejl og mangler i dette spil til at man skal købe det, et af de værste på Arcade. Achievements er ikke svære, men tager lang tid.

3/10
16-01-2007 - 17:22Nu er jeg snart ved at give op, ikke at frustration over spillet, men derimod at spillet i forhold til næsten alle andre Xbox 360 spil, er ufatteligt langt. Blue Dragon har allerede stjålet over 30 timer af mit liv og eventyret bliver bare ved og ved og ved... Sådan sagt er spillet slet ikke dårligt, det er bare en fandes til tidsrøver.

Spillet kan ikke anbefales til utålmodige folk eller achievement hunters (Hertzblut)

14-01-2007 - 21:16Så blev Saw III set, og jeg må sige at den er virkelig fed. Den er dog også markant anderledes end etteren og toeren, men på en positiv måde. Jigsaw er blevet meget syg og han har ikke den samme indvirkning i historien som toeren, men derimod er det Amandas forhold til Jigsaw som kommer til syne. Saw III handler stadig om Jigsaws sygelige spil, men denne gang er det ikke kun vind eller dø. Filmen handler meget om valg i form af en mand som mistede sin søn af en fuld kører. Manden kan vælge at tilgive de som ledte til at hans søns morder fik 6 måneders fængsel.

Teknisk er Saw III en meget velykket film og skuespillene spiller rigtigt godt. Plottets twist er dog alt for let at gætte da filmen giver for meget væk i starten og fælderne er lidt mere nedtonet til forhold til etterens grusomme bensavnings beslutning og de mange syge fælder som toeren er vært for.

Saw III viser dog også en meget mere human side af Jigsaw end vi har set før, Jigsaw er ikke længere personen som leder spillet, men faktisk bare et brik af det. Amanda virker dog markant anderledes end den person vi så i toeren, hun er blevet meget mere kold og hensynsløs.

Alt i alt er Saw III en rigtig fed film som er bedre end Toeren, men er ikke tæt på at nå den originale Saw film.


5 ud af 6 mulige save herfra!

14-01-2007 - 12:45Gyser filmen Saw, som til trods for sit lille budget blev en meget stor film da plottet og de mange twists som forfatterne har formået at skabe, var nyt og originalt. Historien handler om en gammel mand som kalder sig selv Jigsaw og gemmer sig bag sin fiktive dukke ved samme navn. Jigsaw udsætter folk for prøver i form af afstrafelse for ting de har gjort forkert i deres liv.

I dag skal jeg så ind og se den tredje film i rækken, den hedder naturligtvis Saw 3. Problemet er så bare at Biobooking.dk nok er verdens væste side når det kommer til brugervenlighed, da det er svært at finde ud af hvordan at man kan bestille tilbud såsom Jensens Bøf & Bio tilbud. Jeg har knap 3 timer til at finde ud af hvordan tilbuddet fungerer og jeg vender tilbage i aften med en kort anmeldelse af denne nok gode film.

Det skal så også siges at jeg har fødselsdag i morgen

14-01-2007 - 01:30Så er det nok også på tide med at skrive om noget andet i min blog end Blue Dragon. Jeg har her til aften eksperimenteret lidt med bump mapping, lys, animation og kamera. Der er meget jeg gerne vil lære med programmet endnu, men har lavet en kort video med det jeg har lavet her til aften.


Tryk på billedet for at gå til video

03-01-2007 - 20:01

3D Studio Max Runde 2

Så skulle der leges igen med 3D studio max og i dag har jeg lavet noget af et meget deformt kampfly, men håber da i kan lide det.


Tryk på billed for at se det i stort

Video test

02-01-2007 - 23:06

I gang med 3DS Max

Så kom jeg endeligt i gang med 3D studio max her til aften og må sige at det er et ret fedt værktøj. Det er ikke det vilde jeg har fået lavet så far, men håber da i kan lide det selvom det er meget simpelt.Tryk på billedet for at se større udgave.
02-01-2007 - 03:08

Så skal der købes ny Mobil


Så skal jeg ud efter en ny mobil efter at Elgiganten smadrede min K750i på groveste vis uden at have nossernok til at indrømme det. Her lidt senere i dag skal jeg ned og hente min nye telefon, en W810i for at være lidt mere rigtig. Glæder mig rigtigt meget til at få den da jeg godt kan lide designet og det feel den har når den først ligger i hænderne. Der er også 512 mb memorystick med og et headset. Telefonen skal være min primære musikafspiller til jeg engang i Febuar anskaffer mig en Zune.

W810i

Screen
 • 262.144 color TFT
 • 176x220 pixel
Memory
 • Memory Stick PRO Duo™ support
 • Phone memory 20MB*
 
*Actual free memory may vary due to phone pre-configuration.

Networks

 • EDGE
 • GSM 850
 • GSM 900
 • GSM 1800
 • GSM 1900
 

Available colours

 • Satin Black
 • White
 
Possible limited market availability.

Sizes

 • 100 x 46 x 19.5 mm
 • 3.9 x 1.8 x 0.8 inches

Weight

 • 99 gr
 • 3.5 oz
Følg Xboxlife her