Gamemakerman's blog
29-08-2007 - 23:14
28-08-2007 - 22:38
26-08-2007 - 12:13

Best of Leipzig Games Convention

Så er vi hjemme fra Games Convention igen og efter at have set et utal af spil så vil jeg lige dele min top 5 liste over de bedste spil med jer:

5. Guitar Hero 3: Legends of Rock


Da vi fik at vide at det blev Neversoft som skulle stå for det næste Guitar Hero spil, så kunne man ikke lade være med at blive bange for at spillet kunne blive dårligt, når det ikke var Harmonix som udviklede det. Man skal slet ikke frygte for at det er tilfældet da Neversoft har gjort det tredje udspil til det nok bedste i hele serien.

Guitaren er næsten perfekt at spille på, det nye interface er nemmere at finde ud af og multiplayeren tager serien til et sted hvor deb aldrig rigtigt har været før.

4. Spore


Spore er et af de spil som konstant kan blive udsat og til trods for at det ser ud til at spillet aldrig udkommer, så vil man altid være med på hypen. Til Games Convention fik jeg set en demo af spillet som beviste at Maxis endnu engang er parat til at tage hele spilmarkedet med bukserne nede, med deres originale koncept.

Til trods for at der stadig er et halvt år til spillets udgivelse, så virkede demoen meget færdig og kørte uden egenlige problemer. En ting skal dog siges med det samme, Spore bliver ventetiden værd for folk som er til alternative strategi spil.

3. Rock Band


Til trods for at Guitar Hero 3 var rigtigt godt, så bliver det alligevel Rock Band som er det bedste musikalske spil på messen. Alle instrumenterne føles rigtig gode og det at man kan være 4 personer om at spille på en gang giver en meget fed stemning. Ting såsom at man kan redde en dårlig spiller er også velfungerende og hele konceptet bag Rock Band virker rigtigt godt når man er nok spillerere.

2. The Orange Box


Half-Life serien er tilbage endnu engang og med The Orange Box gør Valve et forsøg på at give spilleren den helt store FPS oplevelse. For et spils pris får man 5 spil som alle hver især er meget rost i pressen og til trods for at Half-Life 2 er et aldrende spil, så ser det hele bedre ud end nogensinde før.

Er man stor FPS fan så bliver The Orange Box nok det helt store hit i år. Spillet udkommer til PC og Xbox 360 herhjemme, den 12. Oktober.

1. Condemned 2: Blodshoot


Til trods for det første spils mange gode anmeldelser, så blev det første Condemned spil ikke til den helt vilde sællert, men nu er de så tilbage med seriens andet udspil og spillet ser nærmest perfekt ud. Alle problemerne som etteren havde er fikset så der er multiplayer, hånd til hånd kamp, samle flasker op, forbedret forsknings system og meget andet.

Til trods for at spillet er sat til at udkomme til foråret, så virkede det hele meget færdigt og lader til at blive et af næste års helt store titler.
25-08-2007 - 10:46

Home again!

Så er man tilbage fra Games Convention i Leipzig og vi skulle gerne have dækning af spil oppe om ikke så lang tid.

Signeret Ace Combat 6 foto af Hiroyuki Ichiyanagi = SWEET:19-08-2007 - 01:00

Comic relief...

Efter at det har gået med højtryk på at bringe jer en anmeldelse af Bioshock, så skal jeg lige have dampet lidt af og derfor kommer her 10 facts om Chuck Norris:

1. Guns don't kill people. Chuck Norris kills People.

2. Chuck Norris doesn't read books. He stares them down until he gets the information he wants.

3. When Chuck Norris does a pushup, he isn’t lifting himself up, he’s pushing the Earth down.

4. Chuck Norris is responsible for China's over-population. He hosted a Karate tournament in Beijing and all women within 1,000 miles became pregnant instantly.

5. According to Einstein's theory of relativity, Chuck Norris can actually roundhouse kick you yesterday.

6. When Chuck Norris plays Monopoly, it affects the actual world economy.

7. Chuck Norris sleeps with a pillow under his gun.

8. Chuck Norris did not "lose" his virginity, he stalked it and then destroyed it with extreme prejudice.

9. There is no such thing as a lesbian, just a woman who has never met Chuck Norris.

10. There are four legal methods of execution in the United States: lethal injection, gas chamber, electric chair and Chuck Norris.

Mere kan findes her:
http://www.chucknorrisfacts.com/
18-08-2007 - 00:42

Bioshock impressions

Så er der blevet spillet en godt 10 timers Bioshock og skaffet 31 achievements ud af de 50 som der er i spillet. Astmosfæren er super god i spillet da det grafisk ser helt superbt ud og lyden er også ufattelig god.

Gameplayet føles meget taktisk baseret og man kan faktisk som de i deres mange video hævder, tage kampene forskelligt. Jeg spiller det på medium og jeg må desværre sige at det er en tand for nemt, da spillet ikke har nogen særlig stor konsekvens på om man dør eller ej. De store frygtindgydende Big Daddies er nogle super store badass væsener, men desværre er de alt for lette at dræbe, da man nemt finder en taktik til dem.

Noget af det der overraskede mig mest i spillet er valget om du vil redde eller dræbe de små littlesisters, hvilket så vil give dig både godt og skidt. Følelsen af at "redde" den lille pige er faktisk meget sjov og skulle gerne komme en til gavns senere i spillet. Interaktionen imellem de mange forskellige AI karakterer er også super god og det kan virkeligt siges at man kommer ud i nogle meget sjove situationer.

Historien er helt klart spillets bedste punkt og det følels som en virkelig god film man ser, da alt er så overbevisende. Historien er på ingen måde tynd og den er langt fra at være kedelig, da der sker så mange plot twists som man slet ikke forventer.

En ting jeg dog blev skuffet over var dog at demoen faktisk var revet ud af selve spillet, til trods fra udtalelser fra Irrational selv omkring demoer, men det skal slet ikke trække ned i spillets endelige bedømmelse.

Spillet er klart noget af det bedste software der er kommet i min Xbox 360 maskine og de kan mærkes at spillet vil ligge i den meget gode ende af skalaen på vores store anmeldelse.
17-08-2007 - 14:15

Entering Rapture!

Har fået tjansen til at skulle anmelde Bioshock og har lige hentet det fra postkassen. Der vil være meget mere om spillet i bloggen her, om kort tid. Imens i venter kan i nyde en lille video jeg smækkede sammen af demoen:

14-08-2007 - 23:04

Green Screening

En ting jeg altid gerne har villet lave er green screening og jeg er kommet lidt ind i det nu. Jeg fandt denne her rå green screening fra filmen Sin City, som folk vel kender.

Green Screening:


Min redigering af Green Screeningen:


14-08-2007 - 18:16

Beautiful Katamari demoI WILL ENJOY THE PARTY TONIGHT!
13-08-2007 - 21:28
13-08-2007 - 14:23
09-08-2007 - 00:55
05-08-2007 - 19:25
04-08-2007 - 17:50
03-08-2007 - 19:31

Point & Click, nu i High Definition og med Xbox 360 controller

Adventure genren har altid været min farvorit genre og desværre så er det sjældent vi ser rigtig gode spil i den genre. Der er enkelte store såsom " Theseis" og "Heavy Rain" på vej. I de gode gamle 90'ere var der super gode adventure spil såsom "Indiana Jones and the fate of the Atlantis", "Sam & Max" og ikke mindst det vidunderlige "The Secret of Monkey Island".

Mange af disse gamle Point & Click adventure spil kan spilles med programmet "SCUMMVM". Udover LucasArts gamle adventure spil, så kan Coktels gamle Goblins serie også spilles derpå (Hvilket meget kan anbefales). Det gode ved programmet er at det kan skalere spillene op i 720p, så alting bliver en del skarpere.Sætter man sin PC til sit HDTV, så kan man sætte det hele op så spillene fint kan nydes foran sit TV i stuen. Dog så understøtter SCUMMVM ikke en kontroller som indput så en mus er påkrævet, eller er det? Fandt et program der hedder Xpadder og det tillader dig at bruge en kontroller som og sætte de forskellige knapper som keyboard taster. Selv bruger jeg en Xbox 360 kontroller og det fungerer ganske godt.Jeg har samlet en pakke bestående af den nyeste version af SCUMMVM, Xpadder, Xpadder Xbox 360 controller indstillinger, Xpadder taste layout, Xbox 360 controller billed layout og ikke mindst Dosbox til jeres andre gamle spil. Titler såsom "The Escape from Monkey Island" og "Grim Fandango" kan begge spilles i windows XP, samt 360 controlleren dur til dem.

Selfølgeligt skal i selv eje spillene som i vil køre, så alt snak om diverse pirat ting kan holde sig langt væk fra dette indlæg.

http://www.megaupload.com/dk/?d=Q0T9Y2AK

/Enjoy
02-08-2007 - 16:08

Fatal Inertia Demo

Beklager lidt lydkvaliteten:


Følg Xboxlife her