Gamemakerman's blog
19-08-2006 - 22:33

Afsløring!

Jeg har opdaget et stort komplot vedrørende Xbox 360 fremstillingen og kan ekslusivt give jer indsider infomationer om dette.

Xbox 360 er i virkeligheden en videreudvikling af den populære maskine: Toasteren!

Klokken er 22.00 hvorpå jeg går op for at lave mig en lille aften toast, men hvad ser jeg? Strømstikket til min toaster ligner det der sidder på min Xbox 360s strømforsyning, jeg går ned med min toast og spiser den. Jeg tænker stadig på kablet der sidder i min toaster og går op for at hente det.

Jeg sætter kablet i strømforsyningen og det passer! Jeg kan ud fra mine oplevelser konkludere at Xbox 360 er intet mindre end en opgraderet toaster.

Rasmus Slot

19-08-2006 - 18:01

Det Døde Europa?

Lige nu sidder jeg og spiller Dead Rising, det at smække zombier en ordenligt omgang i fjæset med et bat bliver aldrig gammelt, men det at være den første person i Danmark der spiller den fulde version af spillet virker for mig irreterende.

Hvorfor går der et helt måned før vi kan ligge vores hænder på spillet når vi ikke har brug for at for det oversat? Tyskland får jo ikke engang spillet so hvorfor skal den almindelige gamer finde sig i at vente på at de stakkels franskmænd skal have spillet oversat? Så har vi den forbandede regionslås som gør at vi ikke kan spille alle de spil vi nu vil, min europæriske Xbox 360 kan ikke spille mit Dead Rising fra USA, men det kan min Xbox 360 fra Asien godt selvom at spillet bliver censureret i Japan.

Så selvom at de stakkels Japanere kan se frem til en censureret udgave af Dead Rising så kan de alligevel bare bestille den amerikanske version, men det kan vi ikke? Det giver for mig ingen mening at de kan spille spillet selvom at det bliver censureret i deres hjemland når vi skal vente på at spille den akkurat samme version. Fjern dog den pokkes regionslås og gør alle verdens gamere glade som Sony vil med deres Playstation 3.

Gør verden fri for begrænsninger og gør alle glade så de kan spille de spil de nu vil!

06-08-2006 - 19:03

Introduktion

Alle dem der har spillet Oblivion kender nok byen Kvatch som blev smadret da Oblivion porte åbnede sig inde i byen, jeg er gået i gang med et projekt der hedder Kvatch Reloaded. Det er et mod til Oblivion (pc) hvor jeg opbygger byen Kvatch som jeg mener den skal se ud, her er nogle billeder + en teaser :)

Billeder

http://share.xboxlife.dk/file/ntq0zgy0mtvmndy1zgy2nzm4ztk4ntg5zjg5ngu4mzu.jpg

http://share.xboxlife.dk/file/yji4mti4nji1mwyxmjljnjg0ymq0njq3mjvlnmeyytm.jpg

http://share.xboxlife.dk/file/zjyzzdk0m2nlnjkxmtq4yjrhytblode3ote2nmnkzgu.jpg

http://share.xboxlife.dk/file/nwu4zdljmdvkztbmywq5ztmynzbinzm2mwzhndbhngq.jpg

Teaser

http://www.youtube.com/watch?v=ZRrAWTA1rlc

06-08-2006 - 18:52

Hej

Jeg vil gerne lægge min Blog tid ud med at sige hej til jer alle der giver sig tid til at læse mine Blog indlæg :)

Håber i vil læse mine fremtidige blogposts :)

Gamemakerman

Følg Xboxlife her