Gamemakerman's blog
26-03-2011 - 03:35

Test af touch knapper i UDK

Fik lige lidt tid til at rodde med en lidt anden del af UDK, nemlig generel touch interaktion via kismet. Det er blot en lille test der viser at hvis man trykker med fingeren på skærmen over en af disse bokse, så sker der en reaktion. Trykker man på "Options" knappen, så vil kameraet æet og elegant flyve over til en ny sektion af menuen som i dette tilfælde er en knap der hedder "Succes!" der sender dig tilbage til hovedmenuen. Play knappen sender spilleren videre til en forudbestemt bane og aktiverer den almindelige styring. I tandem med UnrealScript kan man så sætte et fungerende menu system op.

Videoen demonstrere hvordan det ser ud i praksis, intro tingen er en lidt anden test af hvordan applikationen ville se ud så snart man startede det på sin iPhone.Skulle man have lyst til at se det fra et lidt andet perspektiv, så kan man se på menuens Kismet opsætning på følgende billede:
http://share.xboxlife.dk/file/odczzmixn2iymmqymgm0otfkmziwnzjmngyzmtm0ywi.jpg
10-03-2011 - 13:02

Minecraft - A Space Odyssey

Roddede lige med et mindre Adobe After Effects projekt som tog ca. 1½ time i alt + 6 timers render tid. Projektet er egentligt en intro ala den fra "2001: A Space Odyssey", bare med et lille Minecraft twist. Det lader til at youtube kompressionen dræber stjernerne i baggrunden da jeg har redigeret den efter 1080p, så se den helst i 1080p.

Videoen i 1080p kan ses via følgende link:
http://www.youtube.com/watch?v=qe_E-iZXXyg&fmt=22#mce_temp_url#

Ellers er den indlejret i bloggen her:
 
04-03-2011 - 23:27

UDK - AnimTree Kinect Test

Ville lige eksperimentere lidt med Kinect Motion capture her til aften og på samme tid sætte mig ind i hvordan et animation tree virker i UDK. Et AnimTree er basalt set den måde en karakter vil bevæge sig på inde i spillet når spilleren eller AI'en skal bevæge sig rundt eller gøre noget, så bestemmer man hvad der skal ske hvis spilmodellen skal gøre X ting. Det er lidt indviklet og animationen er langt fra det man kan kalde optimal, men regner med at rodde meget mere med det om et par uger hvor jeg gerne skulle have stillet en noget bedre motion capture løsning op.

 
03-03-2011 - 23:46

UDK fysik test

Tester lige hvordan det virker med fysik i UDK, på modeller jeg selv har lavet:
Følg Xboxlife her