Gamemakerman's blog
21-06-2008 - 17:52

Tales of Vesperia Demo

Det Japanske marketplace er lige blevet opdateret med en demo af Tales of Vesperia. Demoen fylder 278 mb og er på engelsk. Video af demoen:

Klikker man på videoerne kan de ses i højere kvalitet inde på youtubes hjemmeside.21-06-2008 - 11:00

Battlefield Bad Company - Bad World

Der er lige kommet en ny trailer fra Battlefield: Bad Company og som mange nok kan se, så minder det om en reklame fra et af Xbox'ens største spil :)


20-06-2008 - 05:28

Iraqi gangsta kid

Kunne ikke lade være med at grine lidt over hvor gangsta ham her er :)

11-06-2008 - 21:09

Metal Gear Torsdag

Metal Gear Torsdag
Så sker det endeligt i morgen, dagen som mange personer har ventet på i mange år efterhånden. Det er selfølgeligt udgivelsen af Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots jeg snakker om, slutningen af historien om Solid Snake. Metal Gear Solid er blevet til et af de største navne i spilverden for dets unikke måde at kæde gameplay og historie sammen.

Metal Gear Solid 1, 2 og 3 fortalte alle nogle super gode historier, men den komplette historie er ikke blevet færdiggjort og derfor er der stadigvæk en masse spørgsmål omkring universet. Metal Gear Solid 4 skulle angiveligt afslutte sagaen om Solid Snake, give os svaret på hvem "The Patriots" er og hvad FoxDie virussen egenligt kan gøre.


Om 3 timer kan spillet officielt sælges her i Danmark og enkelte butikker vil have midnatsåbent for spillet. Jeg må dog lige vente på at Post Danmark kommer forbi i morgen, med mit spil som Coolshop sendte tidligere på dagen.

Jeg glæder mig meget til at se hvor Snakes sidste eventyr vil føre ham hen i verden og hvor Snakes skæbne bliver afgjort. I morgen står den på masser af Metal Gear Solid gaming og jeg må sige at det er lang tid siden jeg har glædet mig så meget til et spil.Ser du frem til Metal Gear Solid 4? Jeg er meget sikker på at jeg gør!

07-06-2008 - 14:53

Ninja Gaiden 2 Demo

Ninja Gaiden udkom i går og Microsoft lancerede derfor tidligere på ugen en demo af spillet. Har man ikke muligheden for at prøve demoen lige pt, så har jeg optaget en gennemgang af den:

(Tryk på filmen for at se den i højere kvalitet på youtubes hjemmeside)
06-06-2008 - 14:25

Battlefield: Bad Company Demo

Så er der atter igen video fra en demo, denne gang svinger vi lige forbi singleplayer delen i Battlefield: Bad Company, enjoy:

(Tryk på filmen for at se den i højere kvalitet på youtubes hjemmeside)


04-06-2008 - 16:53

Bedste tilbud længe

Det er lidt tid siden jeg har skrevet noget i bloggen her, så her kommer lidt til at fylde bloggen. Mikkel Winther (Vinterbird) sendte mig i går et link til et tilbud på alle Pirates of the Caribbean filmene på Blu-Ray. Prisen var kun 15.49 Euro med portoen betalt.

Billede af tilbuddet:

Tænkte på om det var en fejl og checkede igen siden for dette utrolige tilbud, men nu kostede den 67.49 Euro. Ville have nogle Blu-Ray film og kunne meget godt lide Pirates filmene, så jeg bestilte pakken da den var billig.

Billede efter det blev rettet:


Da jeg checkede min Email inbox for at se om min ordre skulle være aflyst, så stod der kun en bekræftelse på at jeg havde bestilt pakken til 15.49 Euro. Inde på Play.com står der også den samme pris som en pre-order og derfor lader det til at jeg får alle 3 Pirates film på Blu-Ray, for kun 15.49 Euro / ca. 115 kr.
Følg Xboxlife her