Gamemakerman's blog
30-03-2008 - 16:06

Console Radio Logo? #1, #2 & #3

Denne uges podcast blev desværre noget udsat og det var lidt beklageligt, men vi arbejder selfølgeligt på at hele tiden forbedre vores podcast, samt at kunne få den ind på iTunes. Som enhver anden Podcast med respekt for sig selv så skal vi også have vores eget billede til podcasten.

Vi har arbejdet på et par eksempler og vi har fundet en stil vi godt kan lide, men feedback er altid en rar ting at få.

1!

Logo:


På iPod Touch/iPhone afspiller:

Podcast mockup:2!

Logo:


På iPod Touch/iPhone afspiller:
Podcast Mockup:


3!

Logo:


På iPod Touch/iPhone afspiller:
Podcast Mockup:

27-03-2008 - 02:04

Universe at War

                Universe at War: Earth Assault
Har fået tjansen til at skulle anmelde "Universe At War: Earth Assault" til Xbox 360 og jeg er faktisk meget imponeret over hvor velfungerende spillet egentligt er, taget i betragtning af hvor svært det er at lave et ordentligt RTS spil til en konsol. EA forsøgte sig med Battle For Middle Earth 2 og Tiberium Wars, hvilket var et hæderligt forsøg på et konsol RTS.

Har fået spillet ca. 3 timer af Universe at War og det er langt fra de kvaliteter som Tiberium Wars har på lydsiden og den visuelle præsentation, men Universe At War har en aldeles brugbar styring.

Skal ikke spolere for meget omkring hvorfor styringen er så god, men det er uden tvivl det tætteste vi er kommet på et konsol RTS, som faktisk kan spilles med samme hastighed som på PC, til trods for controllerens begrænsede antal knapper.

Spillet fungerer super godt og det bliver spændende at se om resten at spillet er så godt som det har været indtil videre. Anmeldelsen af spillet vil nok lande her i weekenden, så der er da noget at glæde sig til :)


10-03-2008 - 09:04

Mad Krig

Den her video giver ordet "Mad Krig" en helt ny betydning, helt klart et kig værd:

Følg Xboxlife her