Gamemakerman's blog
19-01-2008 - 02:07

Hour of Victory - En titel fanget af medierne

Nu har jeg så fået spillet en del Hour of Victory, bare for at se hvad snakken gik ud på. Dem der har bitchet over spillet her, har tydeligtvis ikke selv spillet meget af det, før de har råbt at det er det værste spil nogensinde til Xbox 360. Spillet er bestemt ikke det bedste Xbox 360 har at byde på, men det prøver nogle interessante ideer og selve skydedelen fungerer helt fint.Spillet er bare UTROLIGT middelmådigt og fik da selv et godt grin da jeg stødte på den danske fysiker, man skulle redde i spillet. Hour of Victory er et utroligt godt eksempel på en titel som er blevet smadret over at medierne startede deres hadekampagne mod spillet. Med en så intetsigende karakter som 2.0 fra Gamespot, er det ikke et under at spillet har fået et så dårligt ry.

Selv i disse dage hvor vi er oversvømmet med kvalitetstitler, så vil der altid være spil der ikke er andet en middelmådige og det ser ud til at medierne er blevet gode til at lange ud efter sådanne titler, såsom Hour of Victory og Kane & Lynch.Personligt tænker jeg mest på de udviklere som har skabt et okay spil, men alt deres arbejde er blevet smadret på grund af at medierne ikke kan se forskel på dårligt og middelmådigt.

Til den lille sum af 129 kr, så får man faktisk et helt okay spil.
18-01-2008 - 02:11

Tom Cruise forklarer Scientology

Jeg fattede dyt, en der kan oversætte?
17-01-2008 - 08:38

Going in!

Hour of Victory blev kendt som værende den største bunke skrammel der er udgivet til Xbox 360, af medierne. Det lader til at der er lidt delte meninger om hvor ringe spillet egenligt er, da det er de færreste som faktisk har spillet det. Via Coolshops tilbud til Hour of Victory til 129 kr, tager jeg en tur til frontlinjen i dag.

Vil jeg leve til at kunne fortælle historien?


15-01-2008 - 00:46

Hip Hip Hurra

Så er det i dag at vi kan kalde datoen for den 15. Januar 2008, en ganske speciel dag, af flere grunde. I dag er det nemligt min fødselsdag, hvilket jo officelt gør dagen til en helligdag, hvor man sender mig gaver og gode ønsker vedrørende fremtiden.

Det er også i dag at Steve Jobs skal holde sin Keynote på MacWorld, hvilket jeg meget ser frem til. Har lagt ret syg og har ikke kunnet spise noget i de sidste fire dage, men det lader til at det er på vej væk, på sådan en god dag som i dag.

Andre nævneværdige højdepunkter på den 15. Januar, igennem tiderne (Direkte fra wikipedia):

44 f.Kr. - Julius Cæsar lader sig udråbe til diktator for livstid. Herudover bærer han titlerne konsul, censor og tribun.

1559 - Elizabeth 1. af England bliver kronet i Westminster Abbey.

1582 - Rusland overgiver Livland og Estland til Polen.

1759 - British Museum åbnes.

1776 - Indfødsret i Danmark bliver indført ved lov. Kun indfødte, det vil sige danskere, nordmænd, slesvigere og holstenere, kan beklæde statsembeder.

1790
- Fletcher Christian går sammen med otte andre mytterister fra Bounty og seks mænd og 12 kvinder fra Tahiti i land på Pitcairn.

1912 - For første gang anvendes propagandablade. De bliver kastet ud fra et italiensk fly under den italiensk-tyrkiske krig. De tilbyder en guldmønt og en sæk korn til hver araber i Libyen, som vil overgive sig.

1913 - Et nyt radiotårn i Nauen nær Berlin gør det muligt for første gang at opnå trådløs forbindelse mellem Tyskland og USA.

1919 - Pianisten Ignace Paderewskij bliver republikken Polens første præsident

1919
- Den polsk-tyske agitator, pacifist og medstifter af kommunistpartiet, Rosa Luxemburg, bliver myrdet sammen med partifællen Karl Liebknecht af de vagter, der skulle overføre dem til varetægtsfængslet Moabit i Berlin.

1943 - Det amerikanske forsvarsministeriums administrationsbygning Pentagon i Arlington i Virginia, USA står færdigbygget.

1966 - Århus Stiftstidende udsender udgave nummer 50.000 siden starten i 1794.

1968 - Sovjetunionen opsender det bemandede Sojuz 5 luftfartøj.

1968 - En orkanagtig storm over Danmark koster 9 mennesker livet.

1971 - Officiel åbning af Aswan dæmningen ved Nilen af den ægyptiske præsident Sadat og den sovjetrussiske præsident Podgorny. Rusland har taget sig af både finansiering og opførelse af dæmningen.

1972 - Fra balkonen på Christiansborg udråber statsminister Jens Otto Krag kl. 15 den 31-årige Margrethe Alexandrine Thorhildur Ingrid til Danmarks dronning som Dronning Margrethe den 2. efter hendes afdøde far, Frederik 9.

1973 - Golda Meir bliver modtaget som det første israelske statsoverhoved af paven.

1975 - Angola opnår uafhængighed fra Portugal.

1979 - Som den yngste nogensinde vinder 19-årige John McEnroe US Open i tennis i New York City.

1980 - William Heinesen udråbes på sin 80-års dag til æresborger i Thorshavn.

1985 - Den tidligere premierminister Tancredo de Almeida Neves bliver valgt til Brasiliens første civile præsident.

1986 - I USA fejrer man den første Martin Luther King-dag.

1989 - Med hunde, vandkanoner og tåregas stopper tjekkisk politi 4.000 demonstranter i Prag, der mindes studenten Jan Palach, der i 1969 tog sit eget liv i protest mod Sovjetunionens indmarch i Tjekkoslovakiet efter det såkaldte Prag-forår.

1990 - I Bulgarien afskaffer regeringen det kommunistiske partis 44-årige monopol.

1992 - De øvrige 11 EU-lande samt Norge følger Tysklands eksempel og anerkender de jugoslaviske udbryderrepublikker Slovenien og Kroatien.

1992 - Jørn Utzon tildeles sammen med to andre arkitekter den fornemme Wolf-pris.

1993 - Et flertal i Folketinget peger på Poul Nyrup Rasmussen som forhandlingsleder efter Poul Schlüters afgang på grund af tamilrapporten.

1996 - Spies Rejser bliver solgt.

1996 - Busterminalen på Rådhuspladsen i København bliver indviet.

2001 - Hans Hækkerup tiltræder som øverste chef for den internationale FN-styrke i Kosovo.

2001 - Wikipedia starter officielt.

2003 - Professor dr.jur. Peter Pagh, Københavns Universitet, klager til Folketingets Ombudsmand over afgørelsen i "Lomborg-sagen", som efter hans mening er behæftet med alvorlige retslige mangler.

2004
- Fødevaredirektoratet lægger "smiley"er på nettet, så alle kan følge med i hygiejne­stan­darden for landets serveringssteder og fødevarebutikker.

2005 - Operaen i København indvies med en stor gallaforestilling.

09-01-2008 - 23:36
09-01-2008 - 23:22

How to calibrate your HDTV with sexy girls

Stødte for et par dage siden på dette program/billeder til kalibrering af et HDTV. Jeg smed billederne ned på et memory stick og satte den til min Xbox 360, så jeg kunne få indstillet min VGA port til Xbox 360 input.Værktøjet er gratis og meget nemt at gå til. Det gav en god forbedring hos mig, så det er bestemt et kig værd hvis man endnu ikke har indstillet sit HDTV. Bare følg guiden på hjemmesiden og det er nemt at gå til.
08-01-2008 - 16:10

Er denne blog interessant?

Lader til at folk har blandede følelser omkring min blog her, så jeg vil gerne vide hvad i mener om det indhold jeg har at byde på her. Hvad er godt, skidt og hvad vil i gerne se mere af? Er video inholdet interessant eller blot endnu en episk fejl fra min side? Hvis i lige kan give blot 5 minutter til at gøre mig klog på hvordan denne blog kan gøres bedre, ville det være super fedt.


Følg Xboxlife her