Gamemakerman's blog
26-06-2009 - 09:09

Unreal Engine 3.0: Første Cutscene

Efter to dage med Unreal Engine 3.0 har jeg fået lavet min første rigtige lille filmsekvens. Har brugt en eksisterende bane til filmen, da jeg mest vil fokusere på opbygningen af filmsekvenser inde i UnrealED3. Efter mindre end 48 timer med programmet, er jeg ganske tilfreds med hvor langt jeg er kommet.

Her er den lille filmsekvens så:

Kan ses i HD på Youtube.com

Hele scenen kører inde i selve motoren, altså der er ikke brugt redigeringsprogrammer såsom Sony Vegas til at forbedre filmen, før den er blevet uploadet.

Filmens UnrealKimset opsætning:

Tryk for større billede

Selve filmens tidslinje inde i Matinee editoren:

Tryk for større billede
25-06-2009 - 08:40

I gang med Matinee i Unreal Engine 3

Er så småt gået i gang med at lege med Unreal Engine 3 og jeg er fuldkommen blæst væk af hvad værktøjet kan i henhold til cinematiske sekvenser. Har arbejdet med det i en fem timers tid nu og jeg er ganske positiv over at jeg kan få lavet noget godt med værktøjet.

Her er min testsekvens som primært tester kameraet, men også aktivering af effekter, sekvenser, kamera skift, musik og aktiveringen af lydeffekter:Specielt UnrealKismet er super interessant lavet, det er små variabler der bestemmer hvad der skal ske. F.eks hvis jeg vil aktivere min lille filmsekvens så snart banen loader, så smider jeg bare denne lille kode ind:

Tryk for større billede.

Som man måske kan regne ud, så betyder det at så snart banen er loadet, så kan den slå interfacet fra, gå ind i cinematic moden og derefter afspilles min sekvens.
08-06-2009 - 21:14

Sony Translator Guy, he just doesn't care

Tidligere i dag lavede jeg en lille sjov video med ham oversætteren på Sonys presse konference, til Gran Turismo PSP segmentet. Videoen har nu været forbi Kotaku og er blevet featuret på Gametrailers forside. Synes lige jeg vil dele::D
Følg Xboxlife her