Gamemakerman's blog
24-02-2007 - 01:58

Völkerball, en fantastisk live DVD

                

Rammstein har efterhånden markeret sig som værende et af de mest anderledes bands der findes når det kommer til at lave den perfekte live oplevelse for publikummet. En Rammstein koncert er ikke blot en stor scene med gigantiske neon lys, men derimod er en Rammstein koncert, en koncert der er spækket til randen med noget af det vildeste man kan tænke sig til med effekter.

Der bliver givet gas når Till og resten af banden skal på scenen. Det hele står på impronerende sceneskuespil som er vidunderligt intergreret med koncerten på samme tid og ikke mindst deres sindsyge brug af flammekastere, og andet der kan skabe den helt perfekte brand.

Völkerball er 4 live koncerter som så er kørt ned på en udgivelse. Det er deres koncerter fra Nîmes, Tokyo, London, and Moskva som er at finde på samlingen. Alle koncerterne er vildt flotte og der bliver givet gas for den utrolige kvalitet af musikken som Volkerball byder på. Dog skal Moskva koncerten siges at være den bedste og live udgaven af Moskau, lyder helt fortræffelig.

Volkerball får 8/10 DVD'er for en ekstrem god Live DVD.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her