Gamemakerman's blog
22-09-2008 - 15:31

Rock Blog #4

Rock Bloggen raser videre og det er nu tid til at se nærmere på Band elementet i spillet.Mit band "Hello My Name Is" har nu lagt hele den virtuelle verden i shock med vores fantastiske optrædelser. Bandet startede som et lille lokalt band i San Francisco og navnet er efterhånden blevet større, og større. I løbet af rejsen mod succes har det været en hård tur med at vinde transport muligheder, medhjælpere og passe vores fans uden at spolere vores eget rygte. Nu er vi så på toppen af hitlisterne og vi kan spille i alle lande, men legende statusen er endnu ikke i hus.

Og nok af denne latterlige historie om hvor hårdt det er at være en virtuel rockstar...

Rock Band 2 har til stor glæde for mig fået en del nye muligheder for at skabe sit eget personlige band, så man altså kan undgå at det konstant er de forskellige standard personer der er i dit band. I Rock Band havde jeg lavet alle personer fra bandet KISS og desværre kan de ikke importeres ind i Rock Band 2, men når jeg laver dem igen, så kan jeg også få dem til at være fast i mit band. Altså jeg kan nu have mit 100% helt personlige band og det vil for mange være en stor ting hvis de går op i deres band.Det giver en lidt anden dimension når man filmer en musikvideo eller bare optræder et eller andet sted, fordi at man visuelt kan se at det faktisk er sit eget band der er repræsenteret. Derved er band følelsen i huset og man skal ikke længere se sit band som værende bestående af ens egen person + en masse udskiftere.

Derudover er der også en video som viser en del af de nye ting i Rock Band 2 menuerne og en smugle fra træningsdelen:
http://video.xboxlife.dk/uservideos/10

Så nu vil jeg hoppe online og se hvordan spillet er der, samt at jeg vil prøve Battle of the Bands og den nye Challenge mode.
21-09-2008 - 17:44

Rock Blog #3

Det blev desværre til en lidt senere opdatering end forventet på grund af arbejde, men nu er jeg endelig klar til mere Rock Band 2.

Så er guitaren for alvor endeligt fundet frem og da den blå knap på min GH3 Les Paul er gået i stykker, er jeg nød til at bruge min Stratocaster som jeg fik med da jeg købte Rock Band. Efter en del timer sammen med den er jeg faktisk blev en del gladere for den og siden den jo har en del Rock Band eksklusive ting, så virker den til dels noget sjovere at spille med.Selve guitar og bass noderne er tilpas svære i spillet, men jeg er endnu ikke stødt på en sang der har samme sværhedsgrad som "Green Grass and High Tides", fra Rock Band. Jeg må igen rose Harmonix og MTV helt til skyerne for den setlist de har formået at få med i spillet. Der er nget for enhver som godt kan lide musik, men det helt store kommer i at det faktisk er nogle sange som er sjove at spille alle instrumenter.

Rock Band havde mange store og kendte sange, men desværre så var alle langt fra så sjove som de sange jeg har spillet i Rock Band  2. Det medfører jo også at det er blevet mere bøvlet at være sanger når det er en blanding af mindre kendte hits fra en masse store navne, men så er det godt at man har lidt at vælge imellem fra sit DLC og RB1 skiven.Men her i aften kommer der mange flere indlæg og forhåbenlig en video eller to.
20-09-2008 - 18:44

Rock Blog #2

Så er der blevet spillet Rock Band 2 i en del timer mere og nu viser de nye ting sig for alvor frem.

Rock Band 2 spilles stort set på samme måde som det originale Rock Band, men det er ikke der man finder forbedringerne. Rock Band 2 drejer sig meget mere om Band World Tour delen, da selve solo delen helt er blevet skrottet. Derfor kan man nu kun spille quickplay eller Band World Tour, men da sangene er låst fra start, så skal man spille sig igennem Band World tour.

Band World Tour kan nu spilles med kun en person, altså man selv kan spille videre i sit spil uden at man skal vente på at man skal lokke en anden til at spille Rock Band. Band World Tour kan dog også spilles online i denne omgang og selvom jeg ikke har spillet det online endnu, så er det stadigvæk en ting Rock Band fans længe har ventet på.

Selve setlisten i spillet er faktisk overraskende god da langt de fleste sange jeg er stødt på i spillet virker en del bedre end dem i Rock Band 1, samt der er en del flere sange at finde i spillet. Det er dog også en ganske rar ting at menuerne er blevet lavet lidt om til den samme stil som i "music store", da det nu er blevet en del nemmere at finde en sang.

Har dog jo også en 180 sange i mit Rock Band 2 og man skal huske at checke bagsiden på sin manual, da der er en bonus kode til 20 nye sange, som kan hentes lidt senere i år.
20-09-2008 - 00:48

Rock Blog #1

Så er Rock Band 2 omsider landet, men dog ikke her i Europa. Spillet havde i søndags sin officielle udgivelsesdato og her på Xboxlife har vi fået adgang til den endelige udgave af spillet, dog ikke de nye instrumenter.

Fik spillet det et par timer her til aften og kan hurtigt konkludere at det er Rock Band som vi kender, dog med en masse nye ting og rettelser. Det er blevet muligt at spille Band World Tour alene, hvilket har overtaget hele singleplayer delen. Det er rart at man derved kan spille videre selv, eller tage en ven med når man gerne vil det.Da der desværre ikke har været så meget tid til at spille spillet endnu, må dette blive et lidt kort indlæg. Spillet er blevet betydeligt sjovere være sanger i og kommet flere muligheder for at opsætte sit helt personlige band, selvom at man kun spiller selv. Mulighederne for at laver sin person om virker enorme og det er nu muligt at skabe alt fra officielle logoer, til musik videoer.

Der er kommet en såkaldt "No Fail Mode" som tillader en at spille sammen med mindre gode personer, uden at man hele tiden taber sin sang. Det er dog irriterende at langt de fleste sange er låst fra start og kan kun åbnes op for hvis man spiller sig igennem Band World Tour.

Vi her på Xboxlife har derved også følgende eksklusive videoer af spillet:

Rock Band 2 Intro film


Eye of the Tiger Vocals Hard

Se frem til meget mere om Rock Band 2, i løbet af de næste par dage.
19-09-2008 - 19:50

Rock Blog 2.0

Hey!

Som de fleste måske kan huske så havde vi en store hot blog sektion om Rock Band (hvis folk da fulgte med, hehe). I dag er Rock Band 2 så landet hos mig og her på Xboxlife regner vi da stærkt med at køre en hot blog om det, så kig med i min blog her i weekenden for en stor dækning af Rock Band 2.


13-09-2008 - 03:00

Optagelse af video

Hej derude.

Har på det seneste fået en del beskeder fra folk der gerne vil i kontakt med mig for at finde ud af hvordan det er at jeg optager video sådan som jeg gør. Det er skam ikke ondt ment at jeg generelt ikke har svaret særligt meget tilbage på disse henvendelser, men det er bare lidt irriterende at skulle guide flere folk igennem en lektion i at kunne optage video i god kvalitet.

Vil derfor gerne sige at jeg laver en ny udgave af min gamle "guide" til optagelse af video, for der folk som har problemer med det. Jeg vil dog helst gerne undgå at der ligger henvendelser om dette emne i min PB eller andre steder, da jeg virkeligt ikke har overvældende meget overskud til at kunne sætte folk ind i det hele tiden.

Dog kan man se frem til den nye og opdaterede guide i løbet af weekenden eller i den kommende uge, dog vil jeg igen bede folk om at de skal kigge på min nye blog post som kommer i de løbende dage, i stedet for at kontakte mig direkte, da jeg bare ikke har tid til at sætte alle ind i det, selvom at jeg gerne vil det.

Det samme gælder dog også mit Xbox Live Gamertag, jeg gider ikke acceptere enhver person der sender mig en friend request medmindre det er til spil jeg spiller meget, da jeg faktisk er blevet oversvømmet med en del friend invites i den seneste tid :)

Det skal også siges at jeg forventer at have en "hot blog" sektion om Rock Band 2 den næste weekend hvis spillet når frem, så se frem til det.
11-09-2008 - 19:48

Video: Rock Band DLC - Charlene (I'm right behind you)I dag udkom der overraskende nok en helt gratis sang til Rock Band. Sangen hedder  "Charlene (I'm right behind you)" og den er lavet af ingen andre end "Stephen and the Colberts", eller nok bedre kendt som Stephen Colbert.

Fik lige optaget en video af sangen i action på trommerne og tænkte så at jeg godt kunne dele den. Videoen kan ses her:
http://www.youtube.com/watch?v=ED0-qiTjC_o&fmt=18
04-09-2008 - 22:26

Ny telefon!

Så skulle man endelig ud efter en ny telefon efter to år med en ellers udmærket, men lettere kvæstet Sony Ericsson W810i. Valget faldt på en telefon jeg længe har været lidt lun på og da jeg mere end blot elsker interfacet på min iPod Touch, så faldt valget naturligt nok på Apples iPhone.


Det er den "gamle" 2G model der er tale om og jeg er bestemt ikke skuffet over den. Det er den bedste mobil jeg nogensinde har leget med og selvom der er meget high-tech over den, så føles den utrolig solidt bygget. Den er heller ikke bestemt stor set i forhold skærmen den pryder sig med, men den kan virke stor i lommen for folk som normalt kun bærer rundt på de meget tynde mobiler.

Den er nem at bruge, den erstatter min eksisterende iPod Touch og den erstatter min allerede eksisterende telefon. Den kan en masse preaktiske ting og har ikke voldsomt mange klager over selve telefonen, men der er dog to meget store brølere ved den.

Kamera linsen er ganske god og hurtig til at tage billeder, men video optagning skal man bruge et sepperart app til, som man selv skal købe. Der er INGEN valgmuligheder som kan opsætte ens billede til de maksimale forhold og vigtigst af alt, der er intet blitz/lys i den.

Det andet er at telefonen skal bruges via iTunes og for mig er det et MEGET stort minus. Programmet er ganske enkelt noget lort til en masse ting, da jeg er meget stor fan af at jeg selv vil styre hvilket musik og hvordan jeg overfører det, noget iTunes tager helt væk fra mig. En anden ting er at selvom iPhone understøtter jpeg billeder, så vil den absolut konvertere alle over til bmp formatet. BMP har ikke blot dårligere farver og så videre men filen bliver gerne 5-6 gange større end originalen + billedet skaleres voldsomt meget ned så telefonens billede app bliver fuldstændigt ubrugligt.

iTunes klarer dog podcasts med glans, men Apple trænger virkeligt til at gøre noget ved disse massive design problemer.


Viva Pinata: Trouble in Paradise landede også lige hos mig, så se frem til en anmeldelse her på siden en gang i weekenden :-).
Følg Xboxlife her