Gamemakerman's blog
30-09-2010 - 23:09

Og turen går til...

..ja, det kan jeg faktisk ikke sige. Efter et godt rum tid på life siderne som skribent valgte jeg jo for noget tid siden at forlade siden i søgen på noget der passede mig lidt bedre. Efter lidt tids snak frem og tilbage har jeg endeligt fundet et sted der passer mig lidt bedre, da det nemlig er video anmeldelser jeg nu skal lave for en anden dansk side.

Det er udelukkende video indhold vi arbejder med, hvoraf jeg vil lave anmeldelser for siden.  Grundet sidens regler her om omtale af konkurrerende sider, så kan jeg desværre ikke nævne sidens navn. Derudover vil indholdet kunne ses på TV hvis man bor i københavns området på Kanal København. Så ser frem til at lave en masse godt gaming TV til jer alle sammen :)


Og for dælen hvor er den nye Xbox 360 slim da bare dejlig!
20-09-2010 - 17:56

Venstrehåndede og Sony Move?Har i den seneste 1½ uge siddet og leget lidt med Sonys nye Move controller og diverse software. Er positivt overrasket over hvor god hardwaren faktisk er, men det er ikke det som dette blog indlæg skal handle om, men mere om hvordan noget software simpelthen ikke tager betragtning af at man er venstrehåndet. Det helt præcise stykke software er Heavy Rain Move demoen og spillet virker faktisk overraskende godt med move controlleren, dog kun hvis man er højrehåndet.

Okay, det fungerer også hvis man er venstrehåndet, men kun hvis man smider de 299 kr. som Navigation controlleren koster. Problemet er at spillet spørger spilleren om hvilken hånd man normalt holder sin Move controller i, og som venstrehåndet holder jeg den jo i min venstre hånd. Her ville jeg jo tænke at spillet nu ville tage forbehold for at jeg er venstrehåndet og jeg derved skal bruge den højre side af min SixAxis controller, men desværre så er det åbenbart et lidt for logisk design valg.

Spillet vil derimod have at man skal bruge den venstre del af controlleren, men desværre kan jeg jo på ingen måde holde ordentligt på denne side af controlleren, da jeg ifølge spillet skal bruge den venstre analog stik til at bevæge mig rundt + L1 og L2 til at interagere med spilverden.

PlayStation 3 kan jo sagtens se at jeg har en SixAxis controller i hånden, men kan det virkeligt passe at der i løbet af udviklingen af denne patch aldrig har været en eneste venstrehåndet person som har prøvet det med en SixAxis controller?

Det lader også til at det samme problem eksisterer i Resident Evil 5 Gold Edition.
Følg Xboxlife her