Gamemakerman's blog
13-02-2007 - 15:21

Stol ikke end på dig selvA Scanner Darkly er en underlig størrelse af en film at være, da den har modtaget knaldgode anmeldelser rundt omkring, men har aldrig set sine runder i biograferne herhjemme. Filmen handler om Bob Archer (Keanu Reeves) som arbejder som undercover agent. Privat er han stadigvæk Bob Archer, men er blevet rodet ind i et netværk af stoffer og korruption. Da man arbejder med en speciel dragt på som gør at man ikke kan se hvem personen er, er ens identitet tophemlig.

Da Archer en dag bliver kaldt ind på sin overordnets kontor, så bliver han bedt om at skulle udspionere Archer selv, altså han skal holde øje med sig selv, da ingen ved at det er ham som er bag masken. Archer er blevet arhængenig af stoffet "substance D" under hans opklaring af det netværk han er roddet ind i, men mister helt sin personligehed.
A Scanner Darkly er en film der er svær at forklare, da plottet er meget anderledes end det man er van til. Som nogle måske kan se, så ligner filmen en tegneserie, men når man ser hele film i aktion, så ser den helt fantastisk og anderledes ud. Der bliver desuden spillet rigtigt godt i filmen af de mange forskellige skuespillere som man støder på og historien giver filmen et rigtigt godt twist.

Alt i alt er filmen meget forbigået, men den er bestemt værd at se fordi at den skiller sig meget ud, når det kommer til den artisiske og den måde at historien bliver fortalt på.

8/10 DVD skiver

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her