Gamemakerman's blog
01-02-2007 - 22:28

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, part 2


Så er der gået over 24 timer siden at jeg købte min skinnende nye Wii konsol og må sige at den er ganske lækker so far. Eksta features såsom at kunne checke Vejret og Nyhederne er ekstremt cool lavet, men det bedste af disse ekstra ting kommer i form af Wii Browseren. Den fungerer uden problemer, det er nemt at skrive ting i den, den har et favorit system og den understøtter youtube.

Wii Sports er ganske sjovt, fik lige 277 i bovling spillet og tennis er rigtigt sjovt, men golf, baseball og boksning har ikke fanget mig synderligt, dog stadigvæk et rigtigt godt spil at sælge med maskinen da det viser hvad den kan.

Call of Duty 3 impronerede mig ikke synderligt, måske fordi at jeg havde Xbox 360 udgaven først, så er styringen helt anderledes. Monkey Ball Bannana Blitz har dog formået at impronere mig meget da spillet bruger Wiimoten på en meget sjov måde, dog kan nogle af party spillene godt være lidt svære at sætte sig ind i, da Wiimoten ikke lige altid vil det du vil, ellers ret sjovt spil.

Glæder mig til at få en Wiimote mere, Wario Ware Smooth Moves og ikke mindst The Legend Of Zelda: Twillight Princess. En Xbox 360 killer er den dog ikke so far, men glimrende suppliant til folk der allerede ejer en Xbox 360.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her