Gamemakerman's blog
29-04-2007 - 17:34

Når man har spillet lidt for meget...

Dead Rising:


Metal Gear Solid:


Katamari Damacy:


Super Mario Bros:


Ico:28-04-2007 - 21:03

Let's ROCK!Så har jeg endeligt fået mit Guitar Hero 2 og jeg er meget imponeret.

Spillet er utroligt fedt, da det jo adskiller sig for andre spil ved at man skal spille det med en Guitar formet controller. Du skal i bedste DDR stil, forsøge at ramme de rigtige kombinationer på den rigtige tid, men Guitar Hero tager bare den ide et skridt videre. Der er masser af gode navne såsom "My Chemical Romance", "Wolfmother", "Rage Against the Machines", "Kiss", "Rolling Stones", Pearl Jam og mange andre som man kan give sig i krig med. Der er også rigeligt med ting man kan unlocke, men spillet er meget svært.

Guitaren man får med i Xbox 360 udgaven er ganske solid og føles rigtigt godt lavet i forhold til mange andre alternative produkter man kan spille med. Der er dog et kritisk problem med controlleren, da den ellers ville være perfekt så. Det problem er nemlig... LEDNINGEN! Vi lever i en generation hvor trådløs er en del af den næste generation, men stadigvæk så har de ikke formået at kunne puste en trådløs guitar ud til os. Ledningen sidder desuden usædvanligt dårlig for folk der er venstrehåndet og gør det til tider, til en meget vanskelig opgave at spille ordentligt.

Udover den dumme ledning så er jeg umådeligt imponeret over Guitar Hero 2, som efter min mening er dette års bedste spil so far. Nu mangler vi bare ordentlige DLC priser og en trådløs Guitar, så har vi en perfekt titel som sætter standarden for alternativ gaming, i dets eget brug.

21-04-2007 - 04:25

I gang med Max igenEfter en lille pause ville jeg igen i gang med at lege med 3D Studio Max. Denne gang med fysik som via en motor får blæseren til at køre :) Jeg kan dog ikke lige nu præsentere en video af det, men i kan nøjes med et stort billed.
19-04-2007 - 00:24

Halo og Metroid, Haloid?

Hvad får man hvis man blander Halo og Metroid, man får jo selfølgeligt Haloid! Kæmpe kudos til fyren der har lavet denne video.


15-04-2007 - 22:46

Improving my game

Stødte lige på et max sejt program der kan bruges til en del DirectX 9 baserede spil. Programmet hedder 3D Ripper DX og jeg kan bekræfte at det virker sammen med Fahrenheit, Command & Conquer 3 og Source baserede spil. Det virker ikke sammen med Hitman: Blood Money eller Fable: The Lost Chapters.

Programmet fungerer ved at du launcher dit spil med værktøjet og så kan du trykke F12, hvorefter den så henter alt geometri og teksture der er på skærmen, så man kan åbne det i fks Maya eller 3D Studio Max.

Et par shots fra mig:

Fahrenheit i 1080p?


Half-Life 2:
Command & Conquer 3:

12-04-2007 - 22:00

Boom Boom Sjovt

Jeg spillede lige trial til Boom Boom Rocket igennem igen og ville køre den hard bane igennem så godt jeg kan. Video kan ses her:


11-04-2007 - 09:47

Det bedste spil jeg har spillet

Nu er der megen diskussion omkring hvilke spil som folk mener er det bedste de nogensinde har spillet, desværre så har de fleste af brugerne på siden nok aldrig været med på bølgen af adventure spil der var igennem 90'erne. Det bedste spil der findes efter min mening, er ikke noget tju-bang skydespils crap eller racing halløj. Verdens bedste spil er et mesterværk, det er liniært, simpelt og kan kun spilles af en spiller. Verdens bedste spil er... GRIM FANDANGO!Grim Fandango er en kreation af Tim Schafer, som har stået bag et utal af succesfulde adventure spil, men er desværre rykket væk fra den genre. Grim Fandango blev en stor fiasko når det kom til salget af spillet, meget grundet de dengang meget høje krav til ens computer, men anmeldere rundt om på kloden gav det topkaratere og udnævnte det hurtigt til det nok bedste spil i genren.

Nu er der så gået 8 år siden at Grim Fandango så dagens lys og man kan stadig være heldig at opstøve spillet, til rimelige penge. I Grim Fandango befinder vi os i "Land of the Dead", en verden der er beboet af de døde. Vi spiller som Manuel Calavera (Manny) som arbejder for "The Department of Death". Han skal hente døde mennersker fra de levendes verden og vise dem deres chancer for at komme videre til det næste sted før de kan komme til endelig hvile.

Manny opdager dog hurtigt at de såkaldte "Double A tickets" som gode mennersker har optjent i deres liv, er blevet stjålet. Disse mennesker kan derfor ikke passere væk fra de dødes verden, men det kan de skumle typer som køber disse billetter. Mannys rejse for at redde sin kærlighed, stoppe de onde bad guys og rejse den halve verden rundt er lige begyndt.Grim Fandango går ud på at løse en masse gåder og komme igennem historien, det er sådan set kun det man skal nå i løbet af hele spillet. Man vil dog møde et helt uforglemmet godt cast af personer som man vil støde på i løbet af spillet og en humor der er helt og adeles fantastisk. Stilen er helt igennem fantastisk og verden føles meget levende.

Spillet har også en rigtig god længde, men det er den fantastiske historie og uforglemmelige personer der gør spillet så fantastisk godt. Det er klart et af de spil der fortjener at blive genudgivet, da spillet virkeligt er en perle som ingen anden titel kan hamle op med, når det kommer til den egenlige spilglæde og følelsen af at det er mere end blot et spil.
04-04-2007 - 13:07

Hvorfor, hvorfor?Nu er det snart tid til at den japanske Anime serie over Blue Dragon bliver sendt. Jeg så en trailer af det på Xbox Live og jeg er meget skuffet over det. Ingen af dem er stemmelagt af deres Japanske stemmer i spillet og selve stilen er meget fra den fænomonale stil i Blue Dragon spillet. Åhh smerte.

Følg Xboxlife her