Gamemakerman's blog
10-02-2007 - 19:16

Et lyspunkt i en døende genrePlatform genren er efterhånden en af de genre der er ved at dø grundet den lille støtte der generelt er omkring disse spil. I de seneste år har vi kun haft Rachet & Clank samt Jak & Daxter serien, som store spil i geren. Rare var i Nintendo 64 dagene nogle af de største når det kom til adventure spil, da de frigav Banjo & Kazooie, men der var også et spil mere fra dem, som blev hyldet af anmeldere rundt om i verden. Det var "Conkers Bad Fur Day", spillet opnåede aldrig rigtigt at blive en succes på verdensplan, da spillet udkom meget sent i Nintendo 64'erens levetid og så aldrig en udgivelse i det meste af Europa.

Rare blev for år tilbage opkøbt af Microsoft selv og Rare besluttede sig for at lave et remake af spillet, da de mente det fortjente mere anerkendelse end det fik. "Conker: Live & Reloaded" var født og var et tæt remake af det originale spil, dog med online spil.

Spillet ser, lyder og spiller helt fantastisk, spillet er næsten så godt grafisk at man skulle tro at man sidder og spiller et Xbox 360 spil, da spillet virkeligt er flot og selve den artisiske stil er helt i top. Spillet har en god længde, det tog vel en små 8-10 timer at komme igennem det, der er et par enkelte steder hvor at spillet kan irretere, men alt i alt er det en fantastisk og faverig oplevelse som er i vente for enhver der kan lide platforms spil.

En af de ting som Conker gør så godt, er humoren i spillet. Spillet oser langt væk af morkskab og makabre ting som man ikke ville kunne tænke sig til, fks er der en boss der er en stor lort med majs som tænder og den synger naturligtvis opera.

Spillet kan findes til så små penge nu om dags og kan spillets på Xbox 360, så man skal ikke snyde sig for denne perle af et spil, hvis man ikke har spillet Bad Fur Day før.

9/10
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her