Gamemakerman's blog
13-09-2008 - 03:00

Optagelse af video

Hej derude.

Har på det seneste fået en del beskeder fra folk der gerne vil i kontakt med mig for at finde ud af hvordan det er at jeg optager video sådan som jeg gør. Det er skam ikke ondt ment at jeg generelt ikke har svaret særligt meget tilbage på disse henvendelser, men det er bare lidt irriterende at skulle guide flere folk igennem en lektion i at kunne optage video i god kvalitet.

Vil derfor gerne sige at jeg laver en ny udgave af min gamle "guide" til optagelse af video, for der folk som har problemer med det. Jeg vil dog helst gerne undgå at der ligger henvendelser om dette emne i min PB eller andre steder, da jeg virkeligt ikke har overvældende meget overskud til at kunne sætte folk ind i det hele tiden.

Dog kan man se frem til den nye og opdaterede guide i løbet af weekenden eller i den kommende uge, dog vil jeg igen bede folk om at de skal kigge på min nye blog post som kommer i de løbende dage, i stedet for at kontakte mig direkte, da jeg bare ikke har tid til at sætte alle ind i det, selvom at jeg gerne vil det.

Det samme gælder dog også mit Xbox Live Gamertag, jeg gider ikke acceptere enhver person der sender mig en friend request medmindre det er til spil jeg spiller meget, da jeg faktisk er blevet oversvømmet med en del friend invites i den seneste tid :)

Det skal også siges at jeg forventer at have en "hot blog" sektion om Rock Band 2 den næste weekend hvis spillet når frem, så se frem til det.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her