Gamemakerman's blog
04-09-2008 - 22:26

Ny telefon!

Så skulle man endelig ud efter en ny telefon efter to år med en ellers udmærket, men lettere kvæstet Sony Ericsson W810i. Valget faldt på en telefon jeg længe har været lidt lun på og da jeg mere end blot elsker interfacet på min iPod Touch, så faldt valget naturligt nok på Apples iPhone.


Det er den "gamle" 2G model der er tale om og jeg er bestemt ikke skuffet over den. Det er den bedste mobil jeg nogensinde har leget med og selvom der er meget high-tech over den, så føles den utrolig solidt bygget. Den er heller ikke bestemt stor set i forhold skærmen den pryder sig med, men den kan virke stor i lommen for folk som normalt kun bærer rundt på de meget tynde mobiler.

Den er nem at bruge, den erstatter min eksisterende iPod Touch og den erstatter min allerede eksisterende telefon. Den kan en masse preaktiske ting og har ikke voldsomt mange klager over selve telefonen, men der er dog to meget store brølere ved den.

Kamera linsen er ganske god og hurtig til at tage billeder, men video optagning skal man bruge et sepperart app til, som man selv skal købe. Der er INGEN valgmuligheder som kan opsætte ens billede til de maksimale forhold og vigtigst af alt, der er intet blitz/lys i den.

Det andet er at telefonen skal bruges via iTunes og for mig er det et MEGET stort minus. Programmet er ganske enkelt noget lort til en masse ting, da jeg er meget stor fan af at jeg selv vil styre hvilket musik og hvordan jeg overfører det, noget iTunes tager helt væk fra mig. En anden ting er at selvom iPhone understøtter jpeg billeder, så vil den absolut konvertere alle over til bmp formatet. BMP har ikke blot dårligere farver og så videre men filen bliver gerne 5-6 gange større end originalen + billedet skaleres voldsomt meget ned så telefonens billede app bliver fuldstændigt ubrugligt.

iTunes klarer dog podcasts med glans, men Apple trænger virkeligt til at gøre noget ved disse massive design problemer.


Viva Pinata: Trouble in Paradise landede også lige hos mig, så se frem til en anmeldelse her på siden en gang i weekenden :-).
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her