Gamemakerman's blog
22-09-2008 - 15:31

Rock Blog #4

Rock Bloggen raser videre og det er nu tid til at se nærmere på Band elementet i spillet.Mit band "Hello My Name Is" har nu lagt hele den virtuelle verden i shock med vores fantastiske optrædelser. Bandet startede som et lille lokalt band i San Francisco og navnet er efterhånden blevet større, og større. I løbet af rejsen mod succes har det været en hård tur med at vinde transport muligheder, medhjælpere og passe vores fans uden at spolere vores eget rygte. Nu er vi så på toppen af hitlisterne og vi kan spille i alle lande, men legende statusen er endnu ikke i hus.

Og nok af denne latterlige historie om hvor hårdt det er at være en virtuel rockstar...

Rock Band 2 har til stor glæde for mig fået en del nye muligheder for at skabe sit eget personlige band, så man altså kan undgå at det konstant er de forskellige standard personer der er i dit band. I Rock Band havde jeg lavet alle personer fra bandet KISS og desværre kan de ikke importeres ind i Rock Band 2, men når jeg laver dem igen, så kan jeg også få dem til at være fast i mit band. Altså jeg kan nu have mit 100% helt personlige band og det vil for mange være en stor ting hvis de går op i deres band.Det giver en lidt anden dimension når man filmer en musikvideo eller bare optræder et eller andet sted, fordi at man visuelt kan se at det faktisk er sit eget band der er repræsenteret. Derved er band følelsen i huset og man skal ikke længere se sit band som værende bestående af ens egen person + en masse udskiftere.

Derudover er der også en video som viser en del af de nye ting i Rock Band 2 menuerne og en smugle fra træningsdelen:
http://video.xboxlife.dk/uservideos/10

Så nu vil jeg hoppe online og se hvordan spillet er der, samt at jeg vil prøve Battle of the Bands og den nye Challenge mode.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her