Gamemakerman's blog
21-09-2008 - 17:44

Rock Blog #3

Det blev desværre til en lidt senere opdatering end forventet på grund af arbejde, men nu er jeg endelig klar til mere Rock Band 2.

Så er guitaren for alvor endeligt fundet frem og da den blå knap på min GH3 Les Paul er gået i stykker, er jeg nød til at bruge min Stratocaster som jeg fik med da jeg købte Rock Band. Efter en del timer sammen med den er jeg faktisk blev en del gladere for den og siden den jo har en del Rock Band eksklusive ting, så virker den til dels noget sjovere at spille med.Selve guitar og bass noderne er tilpas svære i spillet, men jeg er endnu ikke stødt på en sang der har samme sværhedsgrad som "Green Grass and High Tides", fra Rock Band. Jeg må igen rose Harmonix og MTV helt til skyerne for den setlist de har formået at få med i spillet. Der er nget for enhver som godt kan lide musik, men det helt store kommer i at det faktisk er nogle sange som er sjove at spille alle instrumenter.

Rock Band havde mange store og kendte sange, men desværre så var alle langt fra så sjove som de sange jeg har spillet i Rock Band  2. Det medfører jo også at det er blevet mere bøvlet at være sanger når det er en blanding af mindre kendte hits fra en masse store navne, men så er det godt at man har lidt at vælge imellem fra sit DLC og RB1 skiven.Men her i aften kommer der mange flere indlæg og forhåbenlig en video eller to.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her